2821
2789
عنوان

درد خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2650 بازدید | 103 پست
👏👏👏حرص نخور عزیزم سرش نیومده فعلا متوجه نیس من ک میسپارم به خدا هرکسی قضاوتم کنه الآنم با دل شکست ...

عزیزم حتما اگر تونستی با روانشناس صحبت کن که حالت خوب بشه سعی کن تفریحات جدید امتحان کنی و حتما حتما سوگواری کن، چون هم دوست صمیمیت بوده هم همسرت، و هیچ اشکالی نداره تا میتونی سوگواری کن اما از خودت دور نشو و سعی کن زندگی هم درکنارش داشته باشی، ورزش و کتابم کمکت میکنن و فیلم و سریال

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دلمو بدشکستی و قضاوت کردی بادل شکسته و چشم گریون می‌سپارمت به خدا خدایی ک همیشه هوامو داره می‌سپارمت ...

چرا زود جبهه میگیری ببین چی نوشتم جملم سوالیه علامت سوال گذاشتم عجب من کی قضاوت کردم 

تو رو خدا تفکرت رو عوض کن مگه زن برده ی جنسی هست که به ساز مرد برقصه حالم از کامنتت بد شد تا این تفک ...

زن باید به همسرش برسه زن نرسه یکی دیگه میرسه خودتو گول نزن دخترا و زن های رنگی رنگی و بی حجاب و بی عفت و تو خیابون ببین که میبینی همسرتو سیراب نکنی کسی دیگه سیرابش میکنه مگر اینکه دارم میگم مگر اینکه اون مرد بیمار باشه و هوس باز 

میشه لطفا از شما ک داری گوه میخوری ی سوال بپرسمشوهر خودتم به اینا زیاد اهمیت نده میری زیر خواب این و ...

اولا درست حرف بزن و حرف دهنتو بفهم داری چی میگی مادرت ادب  یادت نداده؟ کسی که چنین کلماتی و خیلی راحت میتونه تایپ کنه یعنی آخرشه فهمیدی 

دوران بارداریم بهم خیانت کرد اینایی ک میگی درست اما فک نمیکنم برای یه مرد با ذات بد و هوس باز صدق کن ...

ایشون خودش پس هوس باز بوده؟ حتی پیام بالا هم جوابتونو دادم خواهشا از حرفی که زدم ناراحت نشین من تمام صحبتام سوالی بود حلال کنید

عزیزم کلا مردا هول و هوس بازن تو زاتشونع خودمونو اکه جر هم ندیم بازم رفتنی میرع اون که خراب باشه فکر ...

قبول ندارم همه مردا اینطور نیستن الانم اگر خیلیاشون اینطوری شدن فقط و فقط بخاطر دخترا و زن های ول و بی صاحب و بی حجاب و بی عفت اگر بگی نه قبول ندارم ذات مرد تو دیدن جزئیات بدن زنه اونم با لباس جذب تا ببینه زنه تو خیابون پوشش نامناسبه تحریک میشه غریزش اینه بالا بریم پایین بیایم خداوند این غریزه رو بهشون داده و اما زن با حرف با صحبتای مرد تحریک میشه خواهشا مطالعه داشته باشین قرآن بخونید اونم با ترجمه ببینید اسلام چقدر زیبا از یک انسان تعریف کرده اسلام به معنای تسلیم شدن است خواهش میکنم تحقیق کنید براتون این مسائل مهم باشه که چرا اسلام میگه زن باید پوشیده باشه و زن ها دوست دارن دیده بشن به این خاطره که بجای اینکه تو خونه های خودشون این پوششو داشته باشن میان تو خیابون عقده هاشونو میریزن و دل همسرمونو میبرن 

ببخشید طولانی شد

ایشون خودش پس هوس باز بوده؟ حتی پیام بالا هم جوابتونو دادم خواهشا از حرفی که زدم ناراحت نشین من تمام ...

من کل دوران بارداریم مشکوک به ام اس شدم کلا علایم ام اس داشتم و تشخیص قطعی نمیدادن و داروهایی ک داده بودن هزار مرتبه بدتر از علایم خود بیماری بود و گاها باید اکسیژن می‌گرفتم استراحت مطلقم بودم خیلی دوران سختی بود خیلییییییی بعد زایمانمم ک تشخیص کنسر دهانه رحم رو دادن یه پولیپ داشتم برداشتن همزمان با سزارین و فرستادم پاتولوژی گفتن بدخیمه

زن باید به همسرش برسه زن نرسه یکی دیگه میرسه خودتو گول نزن دخترا و زن های رنگی رنگی و بی حجاب و بی ع ...

زن بیست چهار ساعته نمیتونه رابطه داشته باشه‌وبه جز رابطه وظیفه‌ی دیگه‌ای هم داره مردی که خیانت میکنه فقط یک آلت سرگردانه وبا این طرز تفکر منتظر باش وقتی که خدایی نکرده بیماری سختی گرفتی یا حامله شدی یا چاق شدی مورد  پسند همسرت نبودی بهت خیانت کنه از نظر من کسی که خیانت میکنه بهتره از زندگیم بره بیرون حتی اگه تا سر حد مرگ دوسش داشته باشم درضمن وقتی دوست نداری با طرف مقابلت زندگی کنی بهتره اول جدا بشی بعد رابطه بر قرار کنی 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
قبول ندارم همه مردا اینطور نیستن الانم اگر خیلیاشون اینطوری شدن فقط و فقط بخاطر دخترا و زن های ول و ...

حرفتون درسته ولی اگه مرد مرد باشه پاک باشه نکاهشو جمع میکنه وفادار زنش میمونه 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792