2821
2789
عنوان

درد خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2650 بازدید | 103 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بگو اگر دلت میخواد

چی بگم خواهر.. خیلی تلاش کردم تا پاشو از زندگیم ببرم

به من گفته بود دختره رو ول کردم و دیگه از این کارا نمیکنم ولی یبار تو گوشیش دیدم که بهش گفته بود فلان موقع جوابتو ندادم داشتم با زنم فیلم میدیدم، اونم شاکی شده بود و قهر و گریه که چرا با زنت فیلم دیدی😂😐

همونموقع بهش گفتم دست از این کارات بردار، تو دوتا بچه داری. دختری که الان اینجوری میگه دوروز دیگه میگه حق نداری با زنت بخابی،،

و همینجوری هم شد.. نمیزاشت وقتی تو مغازه بود به من زنگ بزنه، من به شوهرم زنگ میزدم اون گوشیو ازش میگرفت و قطع میکرد

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
ممنون مهربونم من بچه بیمار دارم ب خدا فرصت نمیکنن

ببین عزیزم همه مشکلات دارن فقط کافیه بهونه نتراشی برای خودت.ببین تو شبا وقت میکنی یک کرم به دست و صورتت بزنی موقع خواب؟یه پماد زینک بخر سی هزار تومنه شبا بزار بالا سرت ی لحظه بزن بعد بخواب یا از حموم که میای برای خودت 10 دقه تایم بزار موهاتو سشوار بزن مام و اسپری بزن.ببین اگر خودت برای خودت وقت نزاری نباید توقع داشته باشی شوهرت یا هرکسه دیگه ای برای دوست داشتن تو وقت بزاره برای خودت ارزش قایل شو.حتی شده روزی بیست دقیقه.اگر پول نداری که لوازم گرون بخری کافیه بدونی که اتفاقا همه چیز طبیعیش خوبه از داروخانه چیزای ارزون بگیر و استفاده کن

عزیزم کسی که به زنش، به مادر بچه ش وفا نکنه چجوری میخاد به اون هرزه ی خونه خراب کن وفا کنه... اونم دوروز دیگه میفهمه چه اشتباهی کرده

ناراحت نباش و مطمئن باش خدا دل شکستتو میبینه و جوابشونو میده... اون دختر یه زندگی رو خراب کرده، یه بچه رو از پدرش دور کرده، هیچوقت خوشبخت نمیشه

تو به خودت برس.. به بچت برس.. امیدوارم به بهترینها برسی

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
چی بگم خواهر.. خیلی تلاش کردم تا پاشو از زندگیم ببرمبه من گفته بود دختره رو ول کردم و دیگه از این کا ...

🥺امیدوارم شر هرچی هرزه که وارد زندگی بقیه میشن کم بشه به حق علی به بدترین شکل ممکن رسوا دو عالم بشن که اینجوری دل یه بی گناه خون میکنن

❤❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد❤❤
🥺امیدوارم شر هرچی هرزه که وارد زندگی بقیه میشن کم بشه به حق علی به بدترین شکل ممکن رسوا دو عالم بشن ...

حتما رسوا میشه.. ببین کی و کجا جواب این کارشو بده. من هیچوقت نفرین نمیکنم که خدایی نکرده به زندگی خودم برنگرده

ولی واگذار میکنم به خدا هرجوری میدونه تقاص پس بده. حالا حالاها باید تاوان گریه های من و زندگی خراب شدم رو بده