2789
عنوان

مراسم عقد

8133 بازدید | 113 پست

سلام دوستان

ببخشید واسه مراسم عقد چیکارا باید کرد ؟ 

خوانواده ها باید چیکار کنن؟ کادو اینا چجوریه

کلا چیکار باید بکنیم

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب همین سرویس طلا کی باید بده ؟ کادو چی؟

سرویس طلا از طرف خانواده پسره

حلقه و ساعت دختر رو هم خانواده پسر میخرن

حلقه و ساعت پسر رو هم خانواده دختر میخرن

زیر لفظی هم ک مادر داماد میده میتونه یه زنجیر پلاک النگو یا دستبند باشه

پدر مادر عروس و داماد هر کدوم میتونن به عنوان هدیه ی تیکه طلا بدن اگه نشد پول 

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

خونواده پسر باید طلا و ساعت و حلقه و زیر بفظی ببرن با گل و شیرینی۰ خونواده عروس ساعت و حلقه۰ اگه به عنوان مهمون میری یا خواهر شوهر و ۰۰۰ هستی معمولن یه تیکه طلا به عنوان کادو میبرن۰ دیگه بستگی به رسومتون داره۰ بهتره خود خونواده ها با هم صحبت کنن یا بیین مثلن دختر خاله ات دختر عموت و ۰۰ عقدشون چیکار کردن

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

ما رسم داریم سر سفره عقد 

مادر و پدر عروس سدویس طلا میدن و خانواده داماد 

خانواده عروس ساعت ست میدن به عروس و داماد 

حلقه هم که عروس برای داماد و داماد برای عروس میخره 

ما تمام هزینه های عقد با عروس هست 

و عروسسی با داماد 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
خوب همین سرویس طلا کی باید بده ؟ کادو چی؟

مادر شوهر به عروس سرویس میده۰ 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بستگی به رسم خودتون داره

ما بعد خطبه خوندن

پدر شوهر و مادر شوهر کادوهاشونو میدن

پدر عروس و مادر عروس هم ساعت میدن به داماد به دخترشونم طلا

کادو داماد بعد بله گفتن عروس سرویس طلاست

قبل بله گفتن هم داماد زیر لفظی یه تیکه طلا میده

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
ما رسم داریم سر سفره عقد  مادر و پدر عروس سدویس طلا میدن و خانواده داماد  خانواده عروس س ...

تمام فامیل درجه اول سرویس طلا میدن و درجه دوم سکه میدن 

رسم پول نداریم 

زیر لفظی هم با داماده

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

اگر عقد و بله برونت باهمه که باید به تو لباس بدن +سرویس عروسیت و یه پیش حلقه 

و شما هم یا همون شب لباس به آقا داماد میدین یا یه شب دیگه اما اگر مجلستون کم از عروسی نیست بهتره همون شب بدین و یه زنجیر طلا هم به آقا داماد که بنظرم همه رسم دارن 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ارهههه مثلا پدر فقط به داماد میده؟ یا هم به داماد هم عروس ما کلا عروسی اینا نداشتیم من بلد نیسم زی ...

عزیزم مبارک باشه.

عقدتون محضری هست یا مراسم دارید؟!

من خودم برای عقد محضری کادو نگرفتم از کسی و‌گذاشتیم برای مراسم اصلی که همه فامیل هستن و فیلمبرداری داریم.

تو‌محضر فقط حلقه دست هم کردیم

سرويس طلا رو خانواده شوهر مي دن به عروس معمولا هر كدوم يه تيكه اش رو ميدن . حلقه ورو كه داماد ميده. گاهي براي عروس و داماد ساعت هم مي گيرن و كادو ميدن. كت وشلوار و لباس و كفش داماد رو هم خانواده عروس مي خرن و ميدن به داماد. البته قبل عقد.بعد مادر و پدر عروس هم يه سكه اي انگشتري  چيزي به داماد ميدن سرعقد به دختر خودشون هم النگويي  انگشتري چيزي.ديگه عروسي از ما بهترون كه سوييچ و اينا ميدن به دختر يا داماد هم كه نور علي نوره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله