2777
2789
عنوان

مراسم عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 8154 بازدید | 113 پست

ما ک بابام یه حلقه خریدشوهرمم یه حلقه برای من بایه سرویس ک سر سفره عقد میگن عروس زیرلفظی میخوادخانواده داماد اون سرویسی ک داماد خریدمادرش یاپدرش میده بهش میزارن جلوی عروس بعدحلقه هاهم جفتش بایدجلوتون باشه ک بعد بله گفتن توحلقه اونو دست کنی اونم حلقه ی تورودستت کنه بعدسرویستوبرات بندازه ماک اینطوری بودیم ساعت هم خرید عروسی رسم داریم بخریم ن عقد

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙
سرویس طلا از طرف خانواده پسره حلقه و ساعت دختر رو هم خانواده پسر میخرن حلقه و ساعت پسر رو هم خانوا ...

مرسی عزیزم فقط هر کدوم یه هدیه میدن؟یا  یکی به داماد یکی به عروس؟

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونواده پسر باید طلا و ساعت و حلقه و زیر بفظی ببرن با گل و شیرینی۰ خونواده عروس ساعت و حلقه۰ اگه به ...

مررسییییی

اینجا از همه شهر و فرهنگ  و رسومی هستن

ببین خانواده خودت و داماد چه رسومی دارین اونو اجرا کنین هر دو خانواده

تا بعدا از هم دلخور نشین

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
ما رسم داریم سر سفره عقد  مادر و پدر عروس سدویس طلا میدن و خانواده داماد  خانواده عروس س ...

کلا یعنی ساعت خانواده عروس میدن ؟

بستگی به رسم خودتون داره ما بعد خطبه خوندن پدر شوهر و مادر شوهر کادوهاشونو میدن پدر عروس و مادر ع ...

یعنی سرویس و داماد میده دیگه نه خانوادش؟

تمام فامیل درجه اول سرویس طلا میدن و درجه دوم سکه میدن  رسم پول نداریم  زیر لفظی هم با د ...

چه خووووووووووووبببب

اگر عقد و بله برونت باهمه که باید به تو لباس بدن +سرویس عروسیت و یه پیش حلقه  و شما هم یا همون ...

نه با هم نیستششش

زنجیر و کی بده؟

یعنی سرویس و داماد میده دیگه نه خانوادش؟

دامادمیخره میده دسته مادرش بعدمادرش هم ب عنوان زیرلفظی بهت میده

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙

بستگی به رسمتون داره،مثلا عقد من محضری بود از مادر داماد زیرلفظی یه دستبند گرفتم،نشونمم شب بله برون بهم داده بودن،حلقه هنوز نخریده بودیم وگرنه اونم تو محضر باید میکردن دستم،اگه برا عقد جشن داشتیم اونوقت همه کادو میدادن،خونواده منم همینطور،ساعت هم باید برا هم بخریم هنوز نخریدیم،سرویسم که خونواده داماد باید برات بخرن،ما هنوز اونم وقت نکردیم بریم بخریم

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
عزیزم مبارک باشه. عقدتون محضری هست یا مراسم دارید؟! من خودم برای عقد محضری کادو نگرفتم از کسی و‌گذ ...

مرسی عزیزمممم

مراسم داریم همون روز