2821
2789
عنوان

مراسم عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 8189 بازدید | 113 پست
بستگی به رسمتون داره،مثلا عقد من محضری بود از مادر داماد زیرلفظی یه دستبند گرفتم،نشونمم شب بله برون ...

انشالله همه رو میخری عزیزم 

خوشبخت شی

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
سرويس طلا رو خانواده شوهر مي دن به عروس معمولا هر كدوم يه تيكه اش رو ميدن . حلقه ورو كه داماد ميده. ...

نه اونا که هیییچیییی :D

مادر پدر عروس با هم کادو باید بدن یا جداااا؟

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوب همین سرویس طلا کی باید بده ؟ کادو چی؟

ببین پدرمادر داماد یه کادو به عروس میدن و مدر مادر عروسم یه کادو به داماد دیگه چی باشه اصلا مهم نیست. بعصیا سرویس به عروس میدن بعصیا سکه ...

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
ما ک بابام یه حلقه خریدشوهرمم یه حلقه برای من بایه سرویس ک سر سفره عقد میگن عروس زیرلفظی میخوادخانوا ...

مرسی عزیز دلم

قبله عقدبایدبرید خرید یالباس تور رنگی بگیر یالباس مجلسی کفش کیف لباس...... بعدمیریدحلقه انتخاب میکنید مارسم نداریم عروس سرویسشو خودش انتخاب کنه فقط حلقه عقدشو خودش انتخاب میکنه بااون کادو هایی ک عیدی فطر شبه یلدا عیدی ک سال عوض میشه براش میارن

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙
بستگی به رسمتون داره،مثلا عقد من محضری بود از مادر داماد زیرلفظی یه دستبند گرفتم،نشونمم شب بله برون ...

مرسی عزیزمممم

انشالله همه رو میخری عزیزم  خوشبخت شی

مرسی عزیزم شمام خوشبخت بشی 😚

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

براي مراسم هم ميرين محضر نامه مي گيرين ميرين ازمايشگاه جوابشو مي برن محضر بعد اجازه و ميده ووقت عقد رو اوكي مي كنين. عقدتون اگه تو خونه است كه خنچه يا بايد بگيرين يا بچينين.وقت ارايشگاه هم مي گيري و بيعانه ميدي. حلقه و سرويس هم مي رين مي خرين يه حلقه براي داماد به هزينه شما يه حلقه و سرويس به هزينه داماد. از گل فروشي هم وقت مي گيرين اگه ماشين دارين كه همونو مي برين اگه ندارين هم بعضي گلفروشيا دارن .اگه عقدت محضريه يه مانتو يا كت شلوار مناسب هم مي گيرين اگه تو خونه است لباس عروس بسه. ديگه سفارش شيريني و ميوه مي مونه كه  بعضيا عروس ميده بعضيا داماد. دسته گل عروس رو هم تو گل فروشي سفارش ميدي و روز عقد مي گيري روز عقد اگه از مهمونا خانواده نزديك بمونن كه معمولا مي مونن بهتره براي شام هم يه فكري بكنيين و جايي سفارش بدين . البته همه اينا فرعه اصل اينه كه دلت خوش باشه مي شه همه ي اين مراسم رو خلاصه كرد به يه مهموني دوستانه و يه حلقه. انشالله كه خوشبخت بشي عزيزم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
نه با هم نیستششش زنجیر و کی بده؟

اگر با هم نیسته پس آقا داماد باید سرویس عروسی رو اگر دلت خواست بهت بده یا بزارش شب عروسیت اعلامش کن و یدونه پیش حلقه  گول نخوری بری حلقه بخری چون معمولا بعضیا زرنگ بازی در میارن با یه تیر دو نشون میزنن حلقه رو برا عروسی باید بخری و اینکه شما برا آقا داماد باید یدونه زنجیر طلا بخرید که اونم میشه شب عقد داد و هم شب عروسی من شب عقدم با شب بله برونم یکی بود بخاطر همین پیش حلقه و سرویس عروسیمو با لباسارو همون شب اعلام کردن منم به شوهرم زنجیر طلا دادم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
نه با هم نیستششش زنجیر و کی بده؟

شما باید بدین 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ببین پدرمادر داماد یه کادو به عروس میدن و مدر مادر عروسم یه کادو به داماد دیگه چی باشه اصلا مهم نیست ...

مررررررررررسیییییی

مرسی عزیز دلم

خواهش میکنم منک خانواده شوهرم کادو بهم ندادن سرویس هم ک دادن شوهرم خودش خریده بود بازم دمه بابام گرم دوتا النگوخرید واسم حلقه شوهرمم خرید

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز