سکار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 7413 عنوان دیگ پسرمو نمیفرستم پیش دبستانی 1368 بازدید | 87 پست خسته شدم . دوماه باهاش رفتم اونجا نشستم ولی باز عادت نکرد که نکرد. هر روز با گریه ونق نق میره . منم دیگ تصمیم گرفتم نفرستمش . خسته شدم . دیگ .خودمم هزار جور درگیری دارم تازه جراحی کردم برامیومم . دغدغه ام زیاد تو زندگی اینم آمده روش. 1403/10/29 | 09:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترنم987 عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 19055 باید عادت کنه سال دیگه ... اول دبستان رو میخوای چه کنی ؟ خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
محیا1396 عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 11360 کلاس اول میخوای چکار کنی عزیزم؟لااقل تابستون وقت بزار کلاس ببرش،که به دوری شما عادت کنه من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
sheyda_nurse عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 2899 ولی الان مجبور بشه بره بهتره سال بعد کلاس اول کمتر دردسر داری متوجه نشدم چه جراحی داشتین ؟
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17924 باید ولش کنی بیای حتی اگر خودشو تیکه پاره کنه .. اگر نفرستیش کلاس اولشم همینجور میگذره و از لحاظ درسی از همون اول ضعیف بار میاد ... قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
مامان_دوقلوها۲ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 6311 نبر ،سال دیگه ببر ،هیچی نمیشه،موقع کرونا نرفتن چی شد؟فقط تو خونه آموزش بده ،باهاش بازی کن خیلی زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..تهران💜
ترانه_پاییزی عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 36096 هر طور خودت صلاح میدونی فعلا نه خودت نه اونو تحت فشار نذار باز از تابستون کم کم شروع کن اگر قراره پاییز بره مدرسه
__diba__ عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 1482 پسر منم بدون من نمیموند،سه ماه بزور بردمش آخرشم تیک عصبی گرفت رفتم روانشناس گفت دیگه نفرست ،گفت من پسر خودمم نفرستادم
armissiol عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 2557 دو ماهه داری باهاش میری؟چن بار بزارش بیا .خودش اوکی میشه با توجه ب محیط
__diba__ عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 1482 پس مدرسه چجوری میخواد بره ماها که پیش دبستانی رفتیم چطور رفتیم ؟