2777
2789
عنوان

دیگ پسرمو نمیفرستم پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 87 پست

بزارش کلاس های ورزشی تکواندو یا کاراته دختر منم اینجوری بود پنج ماه فرستادمش اوایل تو کلاسش میشستم عادت کنه یواش یواش به بهونه های مختلف ده بیست میرفتم بیرون گریه میکرد ولی بعد درست شد که خداروشکر امسال رفت کلاس اول اصلا گریه بیقراری نکرد خودش گفت مامان برو خونه بعد بیا دنبالم 

برحمش مشاور گفت اضطراب انچنانی نداره

مهدش باهات همکاری میکنه ؟؟

مثلا بگی یکی دوهفته بچه رو خوب جذب کنن اونجا دوست پیدا کنه؟ 

اگر همکاری نمیکنن عوض کن بگرد چند حای دیگه ببر جایی که بتونن با محبت و مهربونی بچه رو جذب مهد و مربی کنن 

وگرنه جواب نمیده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه خیلی کوچولوئه

بخدا لازمه گاهی سختی بکشن من خودم الان از شوهرم قوی ترم تو مشکلات چون مامانم خیلی مستقل برامون آورد اما همسرم حتی دستسوییم می‌خواسته بره مامانش همرایس می‌کرده نتیجه اش هم میشه وابستگی .باور کن مادرا اذیت نمیشن چون شیره وجود خودشونه اما زن بدبخت که گناه نکرده

بخدا لازمه گاهی سختی بکشن من خودم الان از شوهرم قوی ترم تو مشکلات چون مامانم خیلی مستقل برامون آورد ...

بله.  اینم درسته کاملا

ولی بچه با بچه فرق داره

بعضیا ظرفیت پذیرش و انعطاف پذیری روانی بالاتری دارن و بعصیا برعکس.

باید شرایط بچه رو هم سنجید و مطابق اون عمل کرد

مهدش باهات همکاری میکنه ؟؟مثلا بگی یکی دوهفته بچه رو خوب جذب کنن اونجا دوست پیدا کنه؟ اگر همکاری نمی ...

مهدشو عوض کردم. همکاری گردن ولی پسرم خیلی سخت کنار میاد

مهدشو عوض کردم. همکاری گردن ولی پسرم خیلی سخت کنار میاد

به غیر از الان که تحت فشار جسمی هستی تو‌خونه خودت آرومی؟

تنش اظطراب نداری

داشته باشی بهت میچسبه نمیتونه دور بشه

باید یه مدت بزاری آرووم بشه

یا یه کاری بکنی با یکی از همکلاسیای مهدش بیرون مهد دوست بشه باهم ارتباط بگیرن به خاطر بودن با دوستش بره کلاس یکیو تو‌کلاس داشته باشه

بگو تو‌کلاس کیو بیشتر دوست داری بعد کم کم ارتباط بگیر با مامانش قرار بزار برید خانه بازی پارک شهر بازی 

بهوهوای دوستش بره کلاس 

این راهو امتخان کن

اگر مادر یکی همکاری نکرد برو گزینه بعدی

پس کلاس اول رو چیکار کنه اونم آمادگی نداشت نره

چه ربطی دار عزیزم؟ آمادگی واجب نیست اختیاریه 

برای کلاس اول هم بگرده ان شاالله یه مدرسه ی خوب که با بازی بچه رو جذب میکنن پیدا کنه ،بعضی بچه ها روحیشون جوریه به زمان بیشتری نیاز دارن 

2790
2778
2791
2779
2792