2777
2789
عنوان

دیگ پسرمو نمیفرستم پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 87 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پسرم خیلی وابسته هست 

قبل از پیش دبستان یا کلاس موسیقی شروع کردم که تایمش نیم ساعته. اون که اوکی شد ، گذاشتمش کلاس ژیمناستیک که یک ساعته. چند وقت بعد توی تابستان گذاشتمش همون مهدی که میخواستم پیش هم اونجا بذارمش. خلاصه ذره ذره عادت کرد از مهر دیگه رفت پیش دبستانی 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

کلاسای ورزشی یا آموزشی یه ساعته بفرس که زود تموم میشه کم کم عادت کنه وگرنه سال بعدم همینه 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اینجوری که کلاس اولشم همینه .اگربذاریش وبیای چی میشه

اضراب جدایی میگیره 

اون فاصله تا مامان بره و برگرده احساس میکنه کلا ولش کردن و دوسش ندارن حتی اگر مادر برگرده بازم ضربه اون بازه زمانی جبران نمیشه

منم نمیرفتم.‌دو نفر پشت ماشین مینشستن و منو میگرفتن که خودمو از ماشین پرت نکنم پایین تو راه مدرسه!

بابامم رانندگی میکرد

بعدش که رسیدیم، مامانم نگهبان وایمیساد دم در کلاس که فرار نکنم!

خلاصه یه ماه با مصیبت رفتم و دیگه نرفتم

ولی کلاس اول رو هم بزرگتر شده بودم، هم مدرسه‌م جای بهتری بود‌،میرفتم. همیشه هم شاگرد اول میشدم تا دبیرستان

باید بذاریش همونجانباید اونجا بشینیمربی ها کارشون رو بلدناگه الان عادت نکنه کلاس اول بیچاره ات میکنه

من سه ماه همراه پسرم رفتم 

مربیا هیچی بلد نیستن 

از روانشناسی کودک هیچی نمی‌دونن

فقط با دوتومن مدرک مربیگری گرفتن و تمام 

2790
2778
2791
2779
2792