2777
2789
عنوان

کمک زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 70 پست
ازشما چقد میشه هزینه عملت؟

دکتر به من گفت دقیق نمیدونم ولی حدوده ۳۷۰۰  میشه  فقط هم تو بیمارستان خصوصی عمل میکنم  منم چون طبیعی نمیخوام  ناچار قبول کردم 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره گلم

ببين من هنوز تجربه هيچ كدومو نداشتم اما با طبيعى موافق ترم به شرطه ها و شروطه ها

كه اول خوب خودتو آماده ى درداى زيادى بكنى و سختياى زيادى كه شايدم زايمانت خيلى راحت باشه برعكس غير قابله پيش بينيه

و اينكه سزارين و طبيعى جفتشون درد دارن پس فرقى نداره اونى كه ميگه سزارين راحتتره اكثراً طبيعى رو تجربه نكردن و فقط شنيدن كه سخته

اگرم دكترت گفته سزارين بهتره بعد از معاينه احتمالاً وضعيته لگن رو كه ديده اين حرف رو زده بايد ببينى كلاً دكترت بيشتر سمته سزارينه يا طبيعى

[QUOTE=50257551]دکتر به من گفت دقیق نمیدونم ولی حدوده ۳۷۰۰  میشه  فقط هم تو بیمارستان خصوص ...

من هر کاری کردم نتونستم تیکر بارداریمو درست تنظیم کنم .ولی دکتر به من گفت الان ۳۷ هفته و ۴ روزم .تاریخ رایمانمم برای ۱۲ گذاشت یعنی ۹ روز دیگه یه فرم بهم داد ببرم پیش متخصص بیهوشی و روز زایمان بیارمش با خودم 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار.

شرمنده یه سوال دیگه هم دارم سزارین بیهوشی خوبه یا بی حسی

بیهوشی به هیچ وجه 

گازها همه چینین دور از جون بلایی سرت میاد

تهران هیچ جا بیهوش نمیکنن دیگه 

بیحس شو نترس چیری نمیبینی

خدایا خیلی دوست دارم، تنهام نذار.

خواهر من  تجربه هر دو رو داره .به نظرم اشتباه نکن برخلاف تبلیغات امروزی . سزارین هم بهتره هم عوارضش کمتره .. من خودم هرچی دکتر زنان دیدم همشون اطرافیان و خودشون سزارینی هستن . طبیعی مال لروپا و .. که هم این همه چیز هورمونی نمی خورن و جون دارن هم اعصاب و تحمل . هم از اول با ورزش بزرگ شدنو تو بارداری تحت نظر ورزش می کنن . خواهر من و دختر عموم هر دوتاشون تجربه طبیعی و سزارین دارن هر دو هرچی مشکل دارن مال طبیعیه نه سزارین . درسته که سزارین جراحی هست ولی دردش کمتره بعدم اگر واژن بخیه بخوره خیلی بدتره و سخت تر تا شکم .