2777
2789
عنوان

کمک زایمان

511 بازدید | 70 پست

سلاااام

من دیروز رفتم دکتر برای معاینه لگن دکترم گفت اصلا بازنشدی بچه بالااست بعد شکممو معاینه کرد گفت بچه درشته فکرنکنم طبیعی نتونی  خلاصه نشست حساب کرد دید چهارشنبه میرم تو 40 هفته میگه اگه تا چهارشنبه دردت گرفت بیا برای طبیعی اگه نه پنج شنبه صبح سزارین حالا نمیدونم چیکارکنم موندم تودوراهی خودم طبیعی می خواستم اما دردم ندارم فقط دیروز بعدمعاینه یه کوچولو لکه بینی داشتم یعنی خطرناکه تا 40 هفتگی صبر کنم؟؟

بنظرم وقتي بچه بزرگه بي خيال طبيعي شو و برو زود سزارين كن

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سر زایمان قبلیم دکتر منم بهم می گفت نمی تونی 

ولی رفتم بیمارستان گفت مشکلی نداری

روزی یه لیوان دم کرده گل گاوزبون بخور و پیاده روی و دوش اب گرم بگیر تا دردات شروع بشه

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی
نمیدونم کلافم تو37 هفته 3 کیلو بود اما الان نمیدونم:(

اصلا به سونو نیست

من سر پسرم همون صبح زایمان سونو گفت ۳۵۰۰ 

شب ۲۸۰۰ به دنیا اومد

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی
نمیدونم کلافم تو37 هفته 3 کیلو بود اما الان نمیدونم:(

من بچم بزرگ بود خیلیا حتی مامانم هی میگفتن نه طبیعی بیار میشه چیزی نمیشه ولی مادرشوهرم که بچه های همه بزرگ بودن قسم میداد می‌گفت نکن  اینکارو سزارین شو 

منم ریسک نکردم مال من ۳۶ هفته ۳۹۰۰ بود 

به دوست من هم گفتن بچه خیلی درشته و نمی تونی و سزارین شد

بچه اش 3500 بود😐

به نظرم حسابی پیاده روی و ورزش کن ان شاالله طبیعی و راحت میاد

من خودم 40 هفته و 3 روز زایمان کردم

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
آخه توسونوگرافی گفت میتونی طبیعی بیاری اما تو معاینه میگه میترسم درد طبیعی و بکشی بعد سزارین بشی:(

چه دکترخوبی . ازخدات باشه ک راحت سزارین میزنه من دارم ۴ میلیون هزینه میکنم ک سزارین بشم

آخه توسونوگرافی گفت میتونی طبیعی بیاری اما تو معاینه میگه میترسم درد طبیعی و بکشی بعد سزارین بشی:(

سعی کن از دردات نترسی و ارامش داشته باشی

رفتی برای زایمان اب گرم بگیر رو خودت راه برو 

خیلی روند زایمانو سریعتر می کنه