2777
2789
عنوان

کمک زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 70 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم کلافم تو37 هفته 3 کیلو بود اما الان نمیدونم:(

اگر خیلی مصمم هستی سعی کن خیلییی پیاده روی کنی خیلی تاثیر داره الان چون نزدیک زایمانت من میگم یکی دوساعت صبح یکی دوساعت عصر واقعا موثره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

سلام مهرسانا جان

ان شاالله كه هرچي به خير وصلاحته بشه 

من فقط تجربه خودمو ميگم

مال منم دقيقا تو معاينه لگن گفت اصلا باز نشدي دهانه رحمت نرمم نشده بچتم درشته ولي من چون اصرار به طبيعي ذاشتم تا چهل و دوهفته نگهم داشتن آخرشم با آمپول فشار دردام شروع شد 

دو روز تمام درد كشيدم بچم پايين نميومد به زور هم دوسانت باز شدم آخرم رفتم سزارين

تازه من از ماه هشتم شبي دوساعت پياده روي داشتم هرجوشونده اي كه فكر كني خوردم حتي داخل جوشونده مينشستم ولي خب نشد

طبيعي خوبه ولي نبايد اصرار زياد داشت

وقتي نميشه نميشه ديگه

وای خانوما ترسوندین منو واقعا انقد وحشتناکه طبیعی؟مامانم انقد صبوره هربار میپرسم میگه سخت نبود حتی ص ...

عزیزم قدیم با الان فرق داره . در ضمن مامان شما شاید جوان هستن یا شاید براشون عوارض نداشته ولی الان با این اب وهوا و مواد غذایی یکم باید بیشتر تحقیق کرد . مادرشوهر من افتادگی رحم گرفت و بعد سی و چند سال رحمش رو در اوردن مامانمم فلج مثانه شده و کنترل نداره مامانم بعد چهل سال و از اخرین زایمانش سی سال می گذره . دکتر گفته مال زایمان طبیعی هست . 

دوست عزیز اگه بچه خیلی درشته و لگنت کوچیکه از فکر طبیعی بیا بیرون چون ممکنه خیلی سخت زایمان کنی ولی اگه میتونی طبیعی ودکترت اجازه میده پیاده روی و پله بهترین کمک کنندس برای باز شدن دهانه رحم زعفران هم خوبه دم کن بخور ولی روزی یک ساعت و حتما پیاده روی کن 

من که خودم بچه اولمو طبیعی به دنیا اوردم البته من بچم دو کیلو و ششصد بود کلا زایمانمم سه ساعت طول کشید برای دومی هم نیت دارم طبیعی باشه و به شدت مخالف سزارینم ولی اگر دکترم تشخیص بده به سزارین دیگه چاره ای نیست و انجامش میدم

دکترم کلا مخالف زایمان طبیعی توایرانه:(

منم با دکترت موافقم.تو فیلم زایمان طبیعی خارج رو نگاه کنید.مادردیگه بخیه نمیخوره،اما تو ایران بخاطر عدم رعایت اصول اولیه یا هر چیز دیگه ای ک اطلاعی ازش ندارم،۸۰ درصد خانمها نیاز ب برش و بخیه دارند.ک به نظر من این دیگه زایمان طبیعی نیست.

خوشبختی یعنی داشتن یک همسفر مهربان در زندگی و تجربه مادرانه های ناب برای دو هدیه الهی
منم با دکترت موافقم.تو فیلم زایمان طبیعی خارج رو نگاه کنید.مادردیگه بخیه نمیخوره،اما تو ایران بخاطر ...

دو نفر از دوستان خودم تا لحظه آخر درد طبیعی رو کشیدند چون خیلی اصرار داشتند که طبیعی زایمان کنند و هم بیمارستانشون دولتی بود و اصرار به زایمان طبیعی داشت.اما بعد همه دردی که کشیدند مجبور شدن سزارین کن.بچه هاشون هم ۳۳۰۰ و ۳۵۰۰ بودند.دکتر به منم سر زایمان اولم بعد معاینه  و دیدن سونو گفت احتمالا نتونی و شاید مجبور به استفاده از ابزار برای خارج کردن بچه بشیم.ک من همون جا با همسرم مشکرت کردم و معرفی نامه سزارین رو گرفتم.الانم خیلی راضی ام.

در هر صورت دوستم امیدوارم بهترین انتخاب رو بکنی و بهترین زایمان رو تجربه کنی....مهم تر از هرچیزی حس مادر شدنه بعد از این رخداد.

خوشبختی یعنی داشتن یک همسفر مهربان در زندگی و تجربه مادرانه های ناب برای دو هدیه الهی