2777
2789
عنوان

کمک زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 70 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکترم کلا مخالف زایمان طبیعی توایرانه:(

حق داره یکی از فامیلای ما ۱۰روز پیش طبیعی زایمان کرد توبهترین بیمارستان ولی خیلیییییی اذیت شد الانم بخیه هاش عفونت کرده ک نمیتونه اصلا راه بره بماند ک تو زایشگاه چقد درد کشیده. یه دکترم ک راضیه شما ناراضیه برو سزارین چیه طبیعی بایدمنتظر باشی تا دردات شروع شد بعد هر۱۰ دقیقه یبارک شد بری زایشگاه . حالا این بین کیسه اب پاره نشه کلا خیلی گندبازی داره .ولی توسزارین تاریخ زایمانتودقیق میدونی کاراتومیکنی خیلی شیک وتمیزمیری درسته بعدش سخته ولی بهترازطبیعی بنظرم

خواهر من  تجربه هر دو رو داره .به نظرم اشتباه نکن برخلاف تبلیغات امروزی . سزارین هم بهتره هم عو ...

دقیقا 

خاهرشوهر منم طبیعی آورد همش به من میگفت اشتباه نکن دکترا ولت میکنن به حال خودت حالا زایمان خارجیارو میبینی ۵۰ نفر دوروبرشونن سرویس میدن از ماساژ تو وان آب گرم گرفته تا ورزشو چیزای دیگه 

خدایا خیلی دوست دارم، تنهام نذار.
بیشتر میشه  بچه تو هفته های آخر وزن میگیره

آخه میگن هفته های آخر رشدش کند میشه  ریه و جاهای دیگش‌کامل میشه .میدونم سلامتی بچه مهم تره .ولی دوست داشتم  یه کم وزنش‌بیشتر‌باشه 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار.

واقعا تو اینجا زایمان طبیعی بدرد نمیخوره . کلا سیستمومیریزن بهم . هیچ کدوم ازپزشکا وپرستاخودشون طبیع ...

بخدا من دیدم تا لحظه زایمان بدبخت ولش کردن درد کشید تازه ۷سانت تو خونه باز شده بود بعد اومد وقتی سر بچه خاست بیاد دکترش اومد بالاسرش 

من واسه اون اشک میریختم بخدا پدرش درومد

آخه میگن هفته های آخر رشدش کند میشه  ریه و جاهای دیگش‌کامل میشه .میدونم سلامتی بچه مهم تره .ولی ...

شک نکن بیشتر میشه 

چیزای مقوی بخور به خودت برس

ممنون عزیزم از راهنماییت

خواهش می کنم عزیزم بازم خودت می دونی ولی سزارین اون قدرهام که می گن سخت نیست . باور کن من دیدم خیلی ها بعد طبیعی دردهایی بهشون مونده که خیلی بدتره تا دردسزارین . خواهرم که می گفت طبیعی یه روز دارد خیلییییییییییییی هاد داری و بعدش یه عمر دردسر. سزارین یه درد خیلی ملایم تر و یه هفته استراحت . هر وقتم درد داری میتونی مسکن بخوری و بچه ات جلو چشمته . تو طبیعی موقع زایمان هم استرس داری هم درد هم راهی نداری . اگرم بخوای از اپیدورال و.... استفاده کنی اونا هزارتا عوارض داره هم برای تو هم برای بچه .

خواهش می کنم عزیزم بازم خودت می دونی ولی سزارین اون قدرهام که می گن سخت نیست . باور کن من دیدم خیلی ...

اصلا اون امپول اپیدورال هیچ کمکی نمیکنه منم دلم به همون خوش بود ک فهمیدم دیگه اون اخر ک کلی درد کشیدی میزنن توکمروشونه فقط یکم ازدردو کم میکنه کلا نمیندازه 

اصلا اون امپول اپیدورال هیچ کمکی نمیکنه منم دلم به همون خوش بود ک فهمیدم دیگه اون اخر ک کلی درد کشید ...

بله پانیز جون درسته اخرش می زنن . ولی عوارضش رو بچه و مادر اثر می کنه . در صورتی که بی حسی زایمان کمتر از نیم ساعته . و بچه تو همون ده دقیقه اول خارج می شه .