2777
2789
عنوان

کمک زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 70 پست

دختر زایمان طبیعی هیچم خوب نیست برای بچه درشت  هر کی طبیعی زایمان کرده می ناله منم دیروز رفتم دکتر خواست لگنم رو معاینه کنه  گفتم نه نه نمیخوام سزارین میخوام .اونم نسخه پذیرش بیمارستان بهم داد برا سزارین 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار.

آخه توسونوگرافی گفت میتونی طبیعی بیاری اما تو معاینه میگه میترسم درد طبیعی و بکشی بعد سزارین بشی:(

خیلیا طبیعی میارن مادرشوهر من چهارتا از بچه هاشو بالای چهارکیلو طبیعی آورد ولی خب من خودم چنین ریسکی نکردم سونو آخه کم و زیادم میگه مال منو کم گفته بود 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به دوست من هم گفتن بچه خیلی درشته و نمی تونی و سزارین شد بچه اش 3500 بود😐 به نظرم حسابی پیاده روی ...

وای اره به دوست من یک هفته قبل از زایمان گفتن ۴ کیلوست ۳۱۰۰ اومد بچه یعنی دقت سونوش تو حلقم 😂😂

دختر زایمان طبیعی هیچم خوب نیست برای بچه درشت  هر کی طبیعی زایمان کرده می ناله منم دیروز رفتم د ...

اتفاقا طبیعی عالیه

من خودم دوسال پیش زایمان کردم

خیلی هم راضی بودم

الانم دارم خدا خدا می کنم این یکیم بتونم

نمی دونی چه حس خوبی داره وقتی بچتو خودت بدنیا میاری و همون لحظه می دنش دستت

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی

ریسک نکن

تو سونو به من گفتن ۳ کیلو اما ۳۸ هفته ۳۷۰۰ دنیا اومد بچم 

من به دکترم اعتماد کردم ۳۸ هفته ختم بارداری داد گفت بریجه و نمیچرخه و خطرناک برو سز 

که تا روز سز هم نچرخید از اولم بریج عرضی بود تا آخر 

حتی ۳ روز خاستم عقب بندازم گفت با تعهد خودت وگرنه خطرناکه

من سونورو بردم واسه دکترم گفت چرته بچه خیلی درشته

البته دکتر من خودش استاده دیگه ته متخصصه

خدایا خیلی دوست دارم، تنهام نذار.

سزارین کن راحت...چیه طبیعی تمام اجدادت میاد جلو چشت تا بچه بدنیا بیاد

هزار تا هم عوارض داره

مخصوصا برای بچه درشت سزارین خطرش هم کمتره

توکل کن بخدا..انشالله همه چیز خوب پیش میره

وقتی برنده میشی حواست به اونی که برات دست نمی زنه باشه
ماشاالله عزیزم خداحفظش کنه... از سزارین راضی بودی؟

ببین خب من طبیعی تجربه ندارم که مقایسه کنم بگم کدوم بهتره ولی سزارین هم به اون بدی نبود که فکر میکردم من شوهرم ده روز خونه بود بعد رفت سر کار تنها شدم غذا میپختم بچه نگه میداشتم نه که درد نداشتم مجبور بودم منظورم اینه که آدم با سزارین هم می‌تونه سرپا بشه ولی خب من جای زخمم خیلی بد شکل موند