2777
2789
عنوان

از سن ازدواجم داره میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خوبه گفتی خاستگارش مثل خودشه و شرایط به خصوصی نداره اگه یه کاره ای بود میخواستی چی بگی عزیزم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

منم ۲۸ سالمه

ارشد دارم 

خانواده خوب و سرشناس

شاغل هم هستم

ولی ازدواجم جور نمیشه دیگه هر موقع شد مهم نیست

خودتو نباید با بقیه مقایسه کنی

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

اسي اكه اون دتر از لحاظ عقلي ساده اسخب شوهرش كناه داره دو روز بهد طلاقش ميده

تو متن گفته پسره بهش میخوره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

تو چیکار فامیلتون داری؟ببخشید اسی ولی خیلی خاله زنک و حسود و دوست نداشتنی هستیبا این افکارت هیچ کس س ...

من حسودم؟

من مشخصات اونو گفتم 

مشخصات خودمم گفتم 

بعدش گفتم چرا برای اون کسی پیدا شده ولی من هیچ پیشنهادی ندارم 

نمیدونم چرا واقعا به آدم حمله میکنید

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

خب دقیقا همین 

کی گفته هر کسی تحصیلات بالا و جایگاه خوب داره همشون خواستگار دارن 

ببین خودت چه جور آدمی هستی 

من خودم تا قبل از اینکه دیپلم بگیرم کلی خواستگار داشتم قبل از دیپلم هم نامزد کردم در صورتی که هنوز اصلا پامو دانشگاه نداشته بودم و جایگاه به خصوصی نداشتم 

ولی تا جایی که یادمه همیشه خودمم و بهترین استایل رو میزنم به خودم میرسم. و هر جا برم ارتباط خوبی میگیرم و مهمتر از همه هم احترام خودمو حفظ میکنم هم خاکیم

من حسودم؟من مشخصات اونو گفتم مشخصات خودمم گفتم بعدش گفتم چرا برای اون کسی پیدا شده ولی من هیچ پیشنها ...

ولشون كن بابا 

اينا فقط شعار میدن 

خب ادم ناخوداكاه مقايسه ميكنه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

اسی واقعا متاسفم اینطوری فکر میکنی درمورد بقیه 

یعنی چی نمیتونست حموم بره به زور دیپلم گرفت 

خدا به هرکی اندازه دلش میده

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

هرکس زمانی داره عزیزم

ازدواج کردن به معنای خوشبختی قطعی نیست اگر هم باشه تو نباید مقایسه کنی هرآدمی مسیری داره ازدواج خوبه ولی مسئولیت زیادی داره که نباید انقدر حسرت بخوری فقط تلاش و دعا کن باقیشو بسپار خدا 

البته منم میشناسم دخترای خوبی که ۴۵سال شدن ازدواج نکردن منم گاهی ناراحت میشم ولی چون متاهلم میدونم ازدواج چیزی نیست که ادم بخاطرش لذتِ بودن در لحظه ، زندگی کردن از سرشوق و دوست داشتن خود ، اینها رو فراموش کنه اول عاشق خودت باش اوج ارامش که باشی جاذبه پیدا میکنی هم خودت عذاب روحی نداری با خدا درد دل کن خودش دلتو اروم میکنه

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...