2777
2789
عنوان

از سن ازدواجم داره میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 52 پست

دوستان عزیز همه دارید اسی رو میکوبید... ایشون فقط خواست با جزئیات بگه که همچین دختری خاستگار داره ولی من فعلا ندارم دیگ انقد بی انصافی لازم نیس.... 

اسی جان شما اگه مایل بودی تو ادم و حوا فرم پر کن کسایی ک طبق معیارت باشن بهت معرفی میشن خواستی تو اینستا پیجش رو هم دارم

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚
اسی واقعا متاسفم اینطوری فکر میکنی درمورد بقیه یعنی چی نمیتونست حموم بره به زور دیپلم گرفت خدا به هر ...

یعنی نمیتونست خودشو بشوره 

انقد فهمش سخته؟

و نمیتونست درس بخونه 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنس ارزون مشتری زیاد داره

این درست نیست ممکن یه دختر خانم در یک یا چند بعد قوی باشه مثلا ثروت پدری ، زیبای شخصی ، اخلاق عالی ، و.... 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

خب عزیزم موضوع که صرفا ازدواج نیست ازدواج خوب هم مهمه خودت گفتی خواستگارش مثل خودشه مطمئنا خودت هیچ وقت همچین ادمی رو که شاید نتونه تو جامعه گلیم خودشم از اب بکشه بیرون ازدواج نمیکنی 

الان همه پسرخاله های من ازدواج کردند دخترخالم خیلی حسرت زناشونو میکشه درحالی که پسرخاله هام دو قرون نمیارزن نه خانوادگی نه چهره نه مالی نه اخلاقی هیچی 

ولی اون میگه خوش به حال زناشون هم سن منن ولی ازدواج کردند ! 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

هر کی خاستگار زیادی داره ارزونه؟😕😑 چ ربطی داره واقعا

خیلی ربط داره فکر میکنی چرا الان دخترای۱۷ ساله خواستگار بیشتری از ۲۶ ساله دارن؟ چون خیلی راحت همه‌چیو قبول میکنن براشون مهم نیس هیچی خیلی راحت میرن تو خونه مادرشوهر زندگی میکنن ،احازه همه چیشون‌دست شوهره پسرا هم دنبال همچین زنایی ان که فقط کنترل شون کنن و تحت سلطه خودشون باشه یا دختری که بیکاره و دیپلم کارمندی که حقوق‌ ۱۰ تومنی داره هم ازش خواستگاری میکنه ولی دختری که مثلا کارمنده و حقوق ۲۰ داره دیگه پسر کارمند با حقوق کم جرئت نمیکنه بره ازش خواستگاری کنه

خیلی ربط داره فکر میکنی چرا الان دخترای۱۷ ساله خواستگار بیشتری از ۲۶ ساله دارن؟ چون خیلی راحت همه‌چی ...

کاملا رد میکنم و اشتباه میگی این دیگه بستگی به سیاست و عقل یه دختر داره

من خودم ۱۹ سالگی عقد کردم 

قبلش نامزد بودم 

۲ سال طول کشید تا تمام خواسته های من و خانوادم رو شوهرم اوکی کنه 

از زدن خونه و ماشین به نامم بگیر تا بقیش 

نو همین ۱۸ سالگیمم به شوهرم گفتم با مادر شوهر زندگی کردن سختمه 🙃

اصلن ربطی ب سن نداره ازدواج ..بعدم اصلش خوشبخت شدنه 

اینکه طرف ۱۸ سالگی شوهر کرد اونم ب پولدار یا کسی تو ۳۰ سالگی ازدواج کرده فرق ندارن ..مهم بخت اقباله ..یارو ۱۸ ازدواج میکنه همه فکر میکنن خوشبخته ولی بعد ۱۰ سال با ی بچه جدا میشه

یکی هم همه مسخزش میکنن ک ترشیده  ۳۰ سالشه ولی با ازدواج و خوشبخت شدنش قشنگ دهن همه رو میبنده

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

کاملا رد میکنم و اشتباه میگی این دیگه بستگی به سیاست و عقل یه دختر دارهمن خودم ۱۹ سالگی عقد کردم قبل ...

ببخشید چطور امکان داره عقل بچه۱۷ ساله هم اندازه ۲۷ ساله باشه؟

کاملا رد میکنم و اشتباه میگی این دیگه بستگی به سیاست و عقل یه دختر دارهمن خودم ۱۹ سالگی عقد کردم قبل ...

خب تو میتونستی به جای دو‌سال منتظر موندن و‌سختی کشیدن تو اوج‌جوونیت با کسی ازدواج کنی که اینارو داره رشد عقلی اینه! شاید پنج سال بعد شوهرت میومد خواستگاریت جوابت منفی بود چون قطعا طرز فکرت فرق خواهد کرد با زمان ۱۶ سالگیت  

ببخشید چطور امکان داره عقل بچه۱۷ ساله هم اندازه ۲۷ ساله باشه؟

خب من گفتم که بستگی به سیاست و زرنگی دختر و خانوادش داره من خودم ۱۸ سالگی که نامزد کردم 

شوهرم ۲۹ سالش بود 

همیشه هم می‌گفت تو خیلی خوب منو درک می‌کنی سطح فکریمون عین همه

درصورتیکه من دختر تو سن خودم می‌دیدم بی سیاست و..

خب من گفتم که بستگی به سیاست و زرنگی دختر و خانوادش داره من خودم ۱۸ سالگی که نامزد کردم شوهرم ۲۹ سال ...

فعلا که نامزدی بزار چندبن سال از ازدواجت بگذره وقتی سنت شد ۳۰ اونوقت میفهمی چی میگم

خب تو میتونستی به جای دو‌سال منتظر موندن و‌سختی کشیدن تو اوج‌جوونیت با کسی ازدواج کنی که اینارو داره ...

خب عزیزم دوسش داشتیم همدیگه رو چند سال دوست بودیم عشق از نظر من ارزش داره 

هیچی سختی نکشیدم چون دوسش داشتم 

و منم دنبال درسام و حرفه ای که توش کار میکردم بودم