2777
2789
عنوان

از سن ازدواجم داره میگذره

790 بازدید | 52 پست

ما ی فامیل داریم ایشون به شدت سادس 

هم از لحاظ عقلی هم از لحاظ پوشش و ظاهر

۲۴ سالشه 

به جرعت تا ۳ سال پیش تنهایی نمیتونست بره حموم 

تا حدود ۱۸ سالگی هم هنوز شصت میخورد 

به زور دیپلم گرفت 

شاغل هم نیس 

براش ی خواستگار اومده به هم میخورن

قراره به زودی عقد کنن

ولی من با اینکه سه سال ازش بزرگترم جایگاه اجتماعی خوبی دارم شاغلم لیسانس دارم همین الان هم در حال آموزش دیدنم 

ولی خب با اینکه روابط خوبی دارم هیچ پیشنهادی ندارم هیچ آدمی نمیاد سمتم 

ظاهر خوبی دارم به خودم میرسم ولی اصلا هیچ آدمی منو نمیبینه 

دخترایی ک از من چند سال کوچیکترن دارن ازدواج میکنن ولی من چی واقعا گناه من چیه که تا این سن ی آدمی نیومده ک دوستم داشته باشه و بخواد پیشنهاد بده

دوستام همه بچه دارن 

۲۷ سالمه 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید اون قلب و دل بزرگی داشته ولی تو نداری

خب چرا خودت رو با اون مقایسه میکنی چرا نمیخوای شادی و خوشبختی اون رو ببینی 

اگر یکم دل دیدن شادی های دیگران را هم داشته باشی تو هم میتونی ازدواج کنی💖

حمومه؟

نه 

به جای این همه حسادت و حس منفی و بدگویی درباره دیگران روی خودش متمرکز بشه بهتر نیست؟

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

معرف نداری؟ ب چندنفر بسپار اگه کیس خیلی خوبی پیدا شد شمارو معرفی کنن

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

شاید اون قلب و دل بزرگی داشته ولی تو نداریخب چرا خودت رو با اون مقایسه میکنی چرا نمیخوای شادی و خوشب ...

ربطی نداشتا 

ولی باشه😑

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه