2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3873 بازدید | 231 پست

گفتی راهنما میزنه یاد مرد همسایمون افتادم میخواست ماشینو ببره تو حیاط کمربندشو باز میکرد میرفت در حیاطو باز میکرد دوباره می‌نشست تو ماشین کمربندشو می‌بست ماشینو پارک میکرد تو حیاط خخخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکی از چیزایی که تو کلاس به ماگفتن این بود که حسن های همسرتون رو بنویسین و عیب هاش رو جدا بنویسین . حسن و عیب های خودتون رو هم بنویسین. وقتی می نویسی خیلی بهتر می تونی تحلیل کنی.

در مرحلا بعد از کوچکترین حسنش جلوش تعریف کنین و بگین من این صفتت رو خیلی دوست دارم. حتی ظاهرش یا مثلا مدل موهاش یا ... .

این اعتماد به نفسش رو میبره بالا .

من لیسانس مکانیک دانشگاه دولتی خوندم . فوق لیسانس تبدیل انرژی دانشگاه آزاد . باور کن بچه های دانشگاه آزاد هوش هیجانی و توانایی های اجتماعی شون خیلی بالاتر بود. نمره و مدرک و .. . اصلا ربطی به هوش نداره . 

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
مشکل ک همه دارن ولی مال من داره همه چیو ازم میگیره 

سخته مرد از دستش کار بر نیاد .این موارد اتفاقا زمانی بیشتره که زن عاقل‌تر و کاری تر باشه و دو بار از مردش ایراد بگیره دیگه مرد خودشو می‌کشه کنار و راحت از زیر کار در میره. 

باید کم کم با صبر کارا رو بهش محول کنی و تشویقش کنی.

سخته ولی چاره داره.

اگه فکر می‌کنی مشکل ذهنی داره بهتره بری پیش مشاور تا سنجش هوش کنه و راهکار بده.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
چطوری

ببین کسای که اینجوری هستن اول اینکه باید صیر داشته باشی، هی برچسب خل و چل ونمیدونم بی دست و پا و اینجا بهش نگی به نقطه های مثبتش بها بدی، بنظر من اعتماد به نفس نداره اقاتون، یعنی کوچکترین کارم درست انجام داد خوشحالی کنی بزرگش کنی بغلش کنی ماچ ماچ، به مرور درست میشه، مرد اگه ببینه به چشم زنش هیچی نیست خیلی بده، یه جور برخورد کن که بدونه میتونه از پس کارا بر بیاد، حتما احترامشو نگهدار،

🥴امضام نمیاد 
سلاااااااام میناجان مهربونم... خوبی خانوم؟؟ ما بدنیستیم.. خداروشکر....ترنم اذیت میکنه.. دندون درمیا ...

اخي عزيزم انشالله به سلامتي دربياد 😍😍😘من چند روزي  يه كم تنبل شدم ولي باز شروع كردم يادت نره دعام كني❤️

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
اخي عزيزم انشالله به سلامتي دربياد 😍😍😘من چند روزي  يه كم تنبل شدم ولي باز شروع كردم يادت نره ...

عزیزمی تو.. اتفاقا گوشه ذهنم دارمت...‌‌ 

اکه لایق استجابت باشم.... فقط یاد بابات میفتم کباب میشم😔😔😔

ببخشید نمیخاستم ناراحتت کنم... براش فاتحه میخونم

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
عزیزمی تو.. اتفاقا گوشه ذهنم دارمت...‌‌  اکه لایق استجابت باشم.... فقط یاد بابات میفتم کباب می ...

دورت بگودم مهربونم ممنونم😘😘

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
بیشتر از همه چی این موضوع ک الان همه هم فهمیدن شوهرم ساده س و کار بلد نیس و اینکه بهمون تیکه میندازن ...

استارتر دقیقا میدونم چی میگی

البته اشتباه کردی و تاپیکتو با مثالای ساده شروع کردی

من خودم یه نامزدی دو هفته ایی رو به خاطر اینکه یه مرد چلمن و خنگ بود بهم زدم،

اتفاقا اونم مهنپسی عمران خونده بود با رتبه عالی

اما هرجا میرفتم باش از خجالت اب میشدم،چون همه میفهمیدن چه بی دست و پاییه و ما رو دس مینداختن، هیچ جوره روش نمیشد حساب کرد

ادم شوهر میکنه یکی تکیه گاهش باشه، 

وقتی یه شهر دیگه و نزدیک خانواده شوهر ازدواج میکنید، در واقع ازدواج نکردید به اسیری رفتید😒😒😒😒😒😒یک جور خودکشیه
خدا روشکر که زود فهمیدین

منم دقیقا متوجه منظورتون شدم چون دختر خاله من خیلی دختر زبر و زرنگی بود ک ب اصرار بقیه با یه پسر خیلی ساده ک حتی موقع راه رفتن باید میکشید و راهش میبرد زندگی کرد بعد از یک سال با من ک درد و دل میکرد خیلی ناراحت شرایطش شده بودم و حدود دو سال تحت درمان روانپزشک بود و خیلی تغییر کرد و الان به کوچولوی ناز دارن ک خیلی از کارهاش و باباش انجام میده بدون عیب و نقص. دختر خالم افسردگی گرفته بود یه مدت ب خاطر رفتارهای همسرش. ولی تو خانواده ما هیچ کسی مورد تمسخر قرارشون نمیداد و همه پشتیبانی کردن تا شرابطشون تغییر کرد