2777
2789
عنوان

چیکارکنم قیافه خیلی برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 64 پست
این مشکلو منم داشتم متاسفانه وبا اینکه خواستگار زیاد داشتم چندتاشون فقط به دلم نشستن که اونام بنا به ...

چرا خیانت میکنه ؟
خیلی شنیدم خیانت میکنن اخه دلیلش چیه من میترسم از ازدواج خیلی از دور و بریام همینن طرف خانومش هیچی کم نداره ولی خیانت میکنه .... واقن اعصابم نمیکشه

هیچ چیز دائمی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خیانت میکنه ؟خیلی شنیدم خیانت میکنن اخه دلیلش چیه من میترسم از ازدواج خیلی از دور و بریام همینن ...

چون مردا تو ذاتشون تنوع طلبی هست واینکه تو دوره مجردی ازبس با دخترای رنگارنگ میرن تو رابطه دیگه بعداز ازدواجم انگار عادت کردن نمیتونن بزارن کنار مخصوصا پسرایی که ظاهرشون خوبه همیشه براشون هست دخترا خیلی راحت باهاشون دوس میشن 

چون مردا تو ذاتشون تنوع طلبی هست واینکه تو دوره مجردی ازبس با دخترای رنگارنگ میرن تو رابطه دیگه بعدا ...

خب اگه اینطوره دخترای خوش قیافه هم هر روز باید با یکی برن تو رابطه این به اصالت و شخصیت فرد بستگی داره

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

نمیدونم چرا باید کسی الان حمله کنه بهت و بگه  باید خودت خوشگل باشی حتما

چطور پسرا همه خوشگل میخوام اما نصفشون شبیه بقیه پول ماستن ؟

رو ملاکت پا بزاری خدایی نگرده فردا پشیموم میشی

مردای خوشقیافه خیلی راحت مخ میزنن عزیزم..زشتو کی نگاه میکنه مگراینکه بره خودشو بکشه با پولاش یکی بهش ...

دقیقا 

یک پسر خوش قیافه توس فامیل داریم ک کلی دختر اطرافشن و کلی براش خرج میکنن اصلا این اقا برای خودش لباس نمیخره همیشه دوست دختراش براش هدیه میخرن و بهترین غذا هارو براش میپزن و میفرستن 

باور کنین من یکبار خونه داداشش بودم یک کیک خوشمزه اونجا خوردم بعد ک پرسیدم از کجا خریدین گفتن دوست دختر فلانی براش پخته اونم آورده واسه ما

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

استارتر عزیز، یه سوال؟

صادقانه 

خودت خوشگل هستی؟

یا مهمتر از اون، چه احساسی به زیباییت داری؟ سطح زیباییت از نظر خودت زیاده یا کم؟

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان و تاپیک های روان شناسی 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی