99_rozita مدیر عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 9111 عنوان چیکارکنم قیافه خیلی برام مهمه | مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 64 پست چیکار کنم اینقدر طاهر بین نباشم دست حودم نیستهرچقدرم پسری خوب و خوش اخلاق باشه و همه چی تمام ولی از قیافس خوشم نیاد نمیتونم کنار بیاممیترسم به مشکل بخورم مگه بین اون پسرایی که شرایط مناسب برا ازدواج دارن چند تا خوش قیافه پیدا میشه لطفا لایک نکنید ممنونم🌷 1403/10/27 | 16:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 23946 بازم خدایی خیانتکار بودن مردا نسبت به زنا بیشتره، هنوزم پنجاه پنجاه نشدنولی اره زنها هم خیلی هول الت ... اونم بخاطر باز جوی که وجود داره مردارو مجاز به خیلی کثافت کاریا دونستنه👍متاسفانهبنظرم گوشی و پیشرفتا اگه ۱۰۰ تا خوبی داشتن ۱۰۰۰ تا بدیم داشتن
asall_banoo عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 1628 وای نگو ،کسی که عاشقش هستم خوش قیافه هست😢😢 نترس گلم همه رو که نمیگم اکثرا اینجوری هستن.یه جورایی خب غرور میگیرتشون به همون یه نفری که دارن قانع نیستن ..واقعا من نمیدونم چه گناهی کرده بودم که این بلا سرم اومده😔اولا اصلا باورم نمیشدمن یه ساله دارم گریه میکنم هنوزم اروم نشدم
kimpalik عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 5325 من تا ببینم کارشون اونی که مخوام نیست میگم نه.حتی طرفو نمیبینم یعنی برام مهم نیست قیافه شون چطوره چو ... دقیقا کار و درامد از هرچیزی مهم تره اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍
99_rozita مدیر استارتر عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 9111 نترس گلم همه رو که نمیگم اکثرا اینجوری هستن.یه جورایی خب غرور میگیرتشون به همون یه نفری که دارن قانع ... عزیزم میتونم بپرسم باشوهرت چطور آشنا شدی؟ لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
asall_banoo عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 1628 عزیزم میتونم بپرسم باشوهرت چطور آشنا شدی؟ تو یکی از این سایتهای خرابشده همسریابی