2777
2789
عنوان

شهاب حسینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3484 بازدید | 149 پست
پس زن رو واسه زاییدن و ادامه نسل میگیرن نه واسه عشق😔

ن اشتباه نکن زاییدن یه بخشی کوچیکی از عشق هست تمام عشق نیست

عشق خیلی بزرگه طبیعی طرفت از عشقش بچه بخواد و دوست داشته باشه مادر بچش باشی

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

aysan_.aghakhaniiiii اینم پیج ایسان زن ممدرضا😁

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باروری اصلا به سن نیست به سلامتیت بدنه ، دوتا عروس دیدم یکی ۱۸ ساله یکی ۳۰ ساله . ۳۰ سالهه باردار شد ...

دوستم 35 سالشه جلوگیری هم داشت با اینحال ناخواسته باردار شد اصلا نفهمید چجوری. دوماه دیگه بچش دنیا میاد. چرت و پرت میگن. به بدن طرف ربط داره. دخترخاله دوستم بالای 40 بود ناخواسته باردار میشد سقط کرد. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
اره دل منم میشکنه ما مجرد 30به بالا باید بریم بمیریم؟

عزیزم الان که عهد بوق نیست این حرفهای یائسگی رو میزنن. اون مردی که تنها هدفش بقای نسلشه واقعا ارزش شوهر بودن داره؟ انگار پادشاهه مگه. ازدواج اول عشق و تعهده. بعد چیزای دیگه. بعدشم. تو عهد بوق زندگی نمی‌کنیم . دخترا هم میتونن تخمک فیریز کنن. هم اگه یه درصد کسی خودش نداشت تخمک اهدایی میگیرن .به حرف بقیه توجه نکن. 

ن اشتباه نکن زاییدن یه بخشی کوچیکی از عشق هست تمام عشق نیستعشق خیلی بزرگه طبیعی طرفت از عشقش بچه بخو ...

اول فکر کردم شما از این ادمایی هستین که عقیده دارین زن فقط باید تو خونه باشه و بچه هاشو تر و خشک کنه و خدمتکار شوهرش باشه

تاپیکاتونو که دیدم متوجه شدم درست فکر میکردم

عزیزم الان که عهد بوق نیست این حرفهای یائسگی رو میزنن. اون مردی که تنها هدفش بقای نسلشه واقعا ارزش ش ...

خب عزیزم متاسفانه سطح فکرشون پایینه اونوقت نمیان مارو بگیرن

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
همه اینا فیکه

ن این اصلیه

ن اشتباه نکن زاییدن یه بخشی کوچیکی از عشق هست تمام عشق نیستعشق خیلی بزرگه طبیعی طرفت از عشقش بچه بخو ...

امثال شما باعث پایین اومدن ارزش زن و همچنین مرد سالاری تو جامعه شدن

متاسفم براتون که واسه جنس خودتون هم ارزش قائل نیستین

چه حرف زشتی واقعا. شاید یه نفر ببینه ناراحت بشه که تو این سنه. اولا که چهل سالگی سن یائسگی نیست. دو ...

هیچ ادم ۴۰ ساله ای ناراحت نمیشه چون هم درک بالایی داره هم اطلاعاتش بالاست  و خوب میفهمه حرف منو 

اگه شمام اطلاعاتتون بالا بود روند طبیعی بدن از ۴۰ به بالا شروع میشه و بستگی به ژن خانوادگی بر هرکی تو یه سنی قطع میشه 

بچه دار شدن دست خداست درسته یکی تو۱۷ بچه دار نمیشه و یکی تو ۴۰ بچه دار میشه کاملا قبول دارم

ولی من حرفم درباره معجزه ها و خواست خدا نبود  اطلاعاتی بود ک حتی گوگل هم سرچ کنید میاره براتون

خانم ۴۰ ساله بهتر تخمکاش فریز کنه اخه کجای حرفم ناراحت کنندس من راهنمایی میکنم حرفام از خودم در نیاوردم

اگه حرف من اشتباهه بس حرف همه دکترا میره زیر سوال 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته