2777
2789
عنوان

شهاب حسینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3486 بازدید | 149 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میتونن تخمک ذخیره کننبرای بچه دار شدن راه زیاده

اره ولی خیلیا نمیدونن اصلن در این باره اطلاعات ندارن متاسفانه

اونی ک قصد داره فعلا مجرد بمونه بهتر تخمکش فریز کنه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

خب طرف ۴۰ سالش باشه نمیتونه ک ۴۰ ساله بگیرهچون ممکن یائسه شده باشه و نتونه باردار بشه

پس زن رو واسه زاییدن و ادامه نسل میگیرن نه واسه عشق😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
خب طرف ۴۰ سالش باشه نمیتونه ک ۴۰ ساله بگیرهچون ممکن یائسه شده باشه و نتونه باردار بشه

چه حرف زشتی واقعا. شاید یه نفر ببینه ناراحت بشه که تو این سنه. اولا که چهل سالگی سن یائسگی نیست. دو ما خدا بخواد بچه بده ممکنه یکی ۱۷ سالگی ازدواج کنه بچه دار نشه یکی چهل سالگی ازدواج کنه سریع باردار بشه. یه خانم چهل ساله که نمیتونه با پسر سی ساله ازدواج کنه. همون آقای همسن خودش بهتره باهاش ازدواج کنه . 

اره ولی خیلیا نمیدونن اصلن در این باره اطلاعات ندارن متاسفانهاونی ک قصد داره فعلا مجرد بمونه بهتر تخ ...

بله درسته 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خداروشکر داداشای من هیچکدوم اینطوری نبودن ما اصلا این چیزا برامون مهم نبود خدا ان شاالله یه بخت خوب ...

خدا ازدهنت بشنوه 😔☹️

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بخدا مامان من ۴۶ سالگی داداش آخریم وباردارشد این داداشمم ازهمه خوشگلتره داداشم متولد ۱۳۷۴ مامانم ۱۳۲ ...

مامان منم تو سن بالا داداشمو به دنیا آورده اصلا به سوای همه پسرای خونوادست از بس جذابه😤😤

آلیس در سرزمین عجایب

اره دل منم میشکنه ما مجرد 30به بالا باید بریم بمیریم؟

دلت نشکنه گلم

دیگه جامعه با دیدگاه های متفاوت رشد میکنه و بالا میاد

من ۳۸ هستم کسی ‌ک دوستش دارم هم ۳۸ هست، حالا یا طرفم عاشقم میشه و میاد خاستگاری یا هم نگرانی بچه رو داره و میره ۲۲ میگیره، اگرم اینجور انتخاب کنه دلگیر نمیشم هر کس اعتقادی داره

نگران نباش ۳۱ اوکی هست، اکثرا بچه های اول یا دوم یا سوم رو تو همین سن ها دنیا آوردن

خدا رو چه دیدی

داشتم گمش از پیجم پاک کردم اصل کارایارو گم کرده بودم که پستاشونو ببینم زن و شوهرو انفالو زدم

بچه هم دارن پسره یا دختر؟

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐