2777
2789
عنوان

شهاب حسینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3482 بازدید | 149 پست
عزیزم چرا فکر میکنید اطلاعاتم بالا نیست . من کادر درمانم . شما از گوگل میگی ولی علم و هر رفرنس و هر ...

من متاسفانه همه کامنت هارو نخوندم 

انشاالله همه به خواست دلشون برسن 

ادما باید همیشه سعیو تلاششون بکنن برای زندگی بهتر و هز واقعیت ها فرار نکنن

بخدا خیلی اصلن نمیدونن فریز تخمک یعنی چی بزا بدونن ناراحتی الان بهتر از اینک ک بعد تو زندگی زنا شویی خدای نکرده به مشکل بخورن 

چه خوب یه سری حرفارو بد ندونیم 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

خانومای عزیز، اولویت ها و دیدگاهها متفاوتن. یکی به خاطر بچه دار شدن ازدواج میکنه، یکی بچه اصلا براش ...

بله ما عقیده مون اینه که زن ها متفاوتن یکی دوست داره کار کنه یکی میخواد درس بخونه یکی دیگه میخواد خانه دار باشه

ولی اون دوست عزیز اومدن گفت تمام خانم ها باید خانه دار باشن و بچه دار بشن تا وقتی سنشون بره بالا تر نمیتونن باردار بشن

یعنی غیر مستقیم گففتن تنها نقش زن در جامعه وقف کردن خودش برای همسر و بچه هاشه... افکارات زن ستیز و مرد سالاری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا یه زن داداش منم تو سن بالا بچه دار شد نه دکتری رفت نه هیچی دو قلو هم آورد یه بچه عروسک ماشاالله که هرجا ببریم چشما فقط سمت اونه برای خدا هیچ کاری نشد نداره 

یه خانوم هم دیده بودم اومده بود دکتر زنان زایمان میگفت خواهرم رفته دکتر بهش گفتن دیگه بچه دار نمیشی اینم دیگه دکتر نرفت بعد حامله شده بچه اورد😐😐

اینقدر تو دل آدمارو خالی نکنید 😏

آلیس در سرزمین عجایب

بله ما عقیده مون اینه که زن ها متفاوتن یکی دوست داره کار کنه یکی میخواد درس بخونه یکی دیگه میخواد خا ...

متاسفانه  خونواده های بی فرهنگ زیادن تو جامعه، همین تاپیک بغلی که اکثرا کودک همسری رو بد میدونن، یه خانومی داره با کاربرا بحث میکنه که شوهر کردن تو ۱۴ سالگی بهتر از دوس پسر داشتنه. میگه من به دخترم خانه داری و شوهرداری یاد میدم که اگه خواست ۱۴-۱۵ سالگی ازدواج کنه، خانه داری بلد باشه. میگه سرمشق من ائمه و امامان هستن، حتما چون اونا دختراشونو ۹ سالگی شوهر میدادن، اینم باید همون کارو کنه🫠🤷🏻‍♀️ اینا ارزش دخترو تو غذا پختن و رابطه داشتن و به قول خودشون شوهرداری میدونن. وای بحال دخترایی که تو این خونواده ای به دنیا میان😢  

متاسفانه خونواده های بی فرهنگ زیادن تو جامعه، همین تاپیک بغلی که اکثرا کودک همسری رو بد میدونن، یه ...

با اینکه من خودم مذهبیم البته ظاهری نه ..ولی اصلا نمیتونم با اینجور افکار کنار بیام که دخترو تو سن کم شوهر بدن یه کانال مذهبی هم داشتم مرده به حدی زن ستیز بود یعنی اگه دختری بالای ۳۰ می‌داشت از نظر اون فاجعه بود همه باید پایین ۲۰ سال متاهل باشن 

آلیس در سرزمین عجایب

با اینکه من خودم مذهبیم البته ظاهری نه ..ولی اصلا نمیتونم با اینجور افکار کنار بیام که دخترو تو سن ک ...

متاسفانه کم نیستن این افراد. این مدل مردها پدوفیل هم هستن که میرن سراغ دختربچه های ۱۲،۱۳ ساله. چندشها🤢

همون گلزارو که میگه این همه اختلاف سنی .همون دختره تنها کسی بود که یه مرد ۴۰ سال معروف و خوشگلو کرد ...

اسم گلزار و دختره آیسان میاد حالت تهوع میگیرم 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

شدیدا موافقم باهاتونخداروشکر الان دیگه اکثریت جامعه اگاه شدن

عوض اینکه به بچه ها، مخصووووصا دختر بچه ها مهارت یاد بدن، اعتماد به نفس و عزت نفس یاد بدن، به تحصیلات و شغل و‌موفقیت و استقلال تشویقشون کنن، افکار پوسیده شونو رو اونا پیاده میکنن و دختر بچه ی تو سری خور و مطیع و حقیر تربیت میکنن…

شما اگه خیلی درگیری تو زندگیت لطفا این تاپیکا رو باز نکن نی نی سایتم نیامن خودم سال دوم پزشکیم با ای ...

مشخصه  از دغدغه ات😁😁

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
شما اگه درگیر بودی تو زندگی مردم مو رو از ماست نمیکشیدی بیرون تاپیک بزنی کی دروغ میگه کی راست

😁😁😁😂😂😂

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792