2777
2789
عنوان

شهاب حسینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3483 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول فکر کردم شما از این ادمایی هستین که عقیده دارین زن فقط باید تو خونه باشه و بچه هاشو تر و خشک کنه ...

خیلی از خانم ها خانه داریو دوس دارن و بهش افتخار میکنن

مدیریت یه خونه و بچه ها واقعن کار مشکلیه

مطمعنن خیلیا اینجا خانه دار هستن و از زندگیشون راضین

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

هیچ ادم ۴۰ ساله ای ناراحت نمیشه چون هم درک بالایی داره هم اطلاعاتش بالاست و خوب میفهمه حرف منو اگه ...

عزیزم چرا فکر میکنید اطلاعاتم بالا نیست . من کادر درمانم . شما از گوگل میگی ولی علم و هر رفرنس و هر چیزی که بخونیم باز باید خدا بخواد. کسی که بچه دار نشه تخمک اهدایی می‌تونه بگیره .الان که زمان قدیم نیست که ناممکن باشه. و خوب خیلی دخترا اصلا با مردی که صرفا ازدواج رو تو بقای نسل ببینه ازدواج نمیکنن. در مورد حرفتون هم چرا اتفاقا چند نفر همینجا کامنتاشونو می‌خوندم خیلی ناراحت شده بودن. واقعا تو زندگی آدما نیستیم و نمی‌دونیم یه حرف چقدر می‌تونه داغونشون کنه . انشالا همه مجردا بهترین ازدواج رو بکنن و هر کی هم بچه میخواد خدا بهش بچه بده. 

هیچ ادم ۴۰ ساله ای ناراحت نمیشه چون هم درک بالایی داره هم اطلاعاتش بالاست و خوب میفهمه حرف منو اگه ...

چرا کی گفته ناراحت نمیشه. من 35 هستم مجردم خیلییی هم ناراحت شدم هم دلم شکست. چون موقعیتش برام پیش نیومده که ازدواج کنم. منو ببینی بی‌بی فیسم باورت نمیشه. چرا باید ناامید بشم از داشتن همسر؟ 

من مشکل شمارو درک میکنم بخاطر بچه دلتون شکسته روحیه تون تحت تاثیر قرار گرفته. از خدا میخوام بهتون یه فرزند صالح و سالم بده عزیزم. انشالله به خواسته دلت برسی. شما فکر نکن بخاطر سنتون هست این مشکل. دلایل دیگه داره. انشالله حل میشه عزیزم. بخاطر این مشکلت آنقدر خودتو کم ارزش نبین. جلوی همسرت خودتو کم میکنی. مردا که مشکل ناباروری دارن پرو پرو راه میرن. جلوی همسرت خودتو کوچیک نکن از مشاور کمک بگیر اعتماد بنفست رو درست کن 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
خیلی از خانم ها خانه داریو دوس دارن و بهش افتخار میکننمدیریت یه خونه و بچه ها واقعن کار مشکلیهمطمعنن ...

الان دیگه زمونه عوض شده و مردم اگاه شدن

الان خانوما مستقل هستن و پول درمیارن

شما هم خوش باش با افکارات دوران جاهلیت

امثال شما باعث پایین اومدن ارزش زن و همچنین مرد سالاری تو جامعه شدنمتاسفم براتون که واسه جنس خودتون ...

اگه ارزش قائل نبودم اطلاعاتمو در اختیارتون نمیذاشتم

حالا اگه به مزاجتون خوش نیومد متاسفم

چون حرفا مال من نیست و منم دیدم شنیدم تحقیقات و اطلاعاتو گفتم  پایدار باشد❤

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

چرا کی گفته ناراحت نمیشه. من 35 هستم مجردم خیلییی هم ناراحت شدم هم دلم شکست. چون موقعیتش برام پیش نی ...

متاسفم عزیزم

اکثریت طرز تفکرمون یکیه... اقلیت هستن که گند زدن به جامعه

امیدوارم بهترینا براتون اتفاق بیفته

متاسفم عزیزماکثریت طرز تفکرمون یکیه... اقلیت هستن که گند زدن به جامعهامیدوارم بهترینا براتون اتفاق ب ...

ممنونم عزیزم❤️

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

خانومای عزیز، اولویت ها و دیدگاهها متفاوتن. یکی به خاطر بچه دار شدن ازدواج میکنه، یکی بچه اصلا براش مهم‌ نیس.نمیشه گفت یکیش درسته، اون یکی غلط. ولی لطفا نگین که کسی که دیرتر ازدواج میکنه نمیتونه بچه دار بشه.سن ازدواج رفته بالا الان و مثل ۴۰-۵۰ سال پیش نیس دیگه. کلی هم امکانات هست برای بچه دار شدن. من خودم بچه ی دوممو تو سن ۳۵ سالگی به دنیا اوردم.