2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط سلبریتی ها نیستن توی مردم عادی هم الان زیاده طرف دهه شصتیه میره با یه دختر بچه دهه هشتادی 

ولی سلبریتی ها چون مشهور هستن بیشتر تو چشم میاد 

والبته باز ادم میگه طرف سلبریتیه دختره با وجود اینهمه اختلاف سن حاظر شده باش ازدواج کنه دخترای دیگه چی که میرن با یکی سن بابا شون که هیچی هم نداره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

همون گلزارو که میگه این همه اختلاف سنی 

.همون دختره تنها کسی بود که یه مرد ۴۰ سال معروف و خوشگلو کرد برای خودش گلزارم دست کشیده رو تموم خوشیا هرجا میشینه برای خانومم ظرف میشورم خسته ست نمیزارم اذیت شه هرروز عاشقتر میشه شایعه میساختن میخواد جدا شه بزور گرفتش ..الانم که بابا شده 

آنقدر درگیری ذهنی دارم و زندگی خودم برام مهمه ....که این موضوعات برام ارزش فکر کردن نداره الحمدالله

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خواهر شوهر منم برا پسر دهه شصتیش میره خاستگاری دخترای دهه ۸۰. میخواد برا پسرش زن ۲۰ سال کوچیکتر بگیره چون به معتقده دختر ۳۰ به بالا دیگه نمیتونه بچه دار بشه!!!!! این کف جامعه و آدمای معمولی ان. از سلیبریتی ها که پول و موقعیت اجتماعی بالایی دارن دیگه توقعی نیست که عاقلانه و با اختلاف سنی نرمال ازدواج کنن

خواهر شوهر منم برا پسر دهه شصتیش میره خاستگاری دخترای دهه ۸۰. میخواد برا پسرش زن ۲۰ سال کوچیکتر بگیر ...

اینقدر هم الان راحت ازدواج میکنن دخترای سن خیلی پایین تر 

ما تو این سن بودیم مثل جنایت بود این اختلاف سنیا

آلیس در سرزمین عجایب

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792