2777
2789
عنوان

شهاب حسینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3482 بازدید | 149 پست
زنان بر علیه هم🤦‍♀️

نه عزیزم چرا بر علیه هم 

خب حرف درستی میزنن دوستمون

واقعا ی خانم ۳۵ به بالا قدرت باروری کمتری نسبت به خانم ۲۰ و ۲۵ داره این ی موضوع کاملا واضح و مشخصیه وکاملا اثبات شده . بخصوص الان که سن یائسگی هم پایین اومذه. 

دیگه پسری که ۳۵ سالشه و تلاش کرده برای بدست آوردن خونه و ماشین و شغل ثابت و درآمد خب طبیعیه که سنش برسه به این حد.

لطفا منو نخورید و نریزید سرم . منظور من و این دوستمون اینه که کلا زندگی برای ی عده که ازدواج میکنن غیر از تشکیل خانواده و مستقل شدن اهداف دیگه ای هم داره مثل بچه دار شدن و معمولا ایتجور آقایدن دنبال کیسی هستن که قدرت باروری هم داشته باشه در واقع  یکی از ملاک های انتخاب همسر هم این کزینه هست براشون. 

حالا ی عده نیان بگین واااا زندگی مگه فقط بچه ست. بله برای خیلیا بقای نسل مهمه.

زنان بر علیه هم🤦‍♀️

نه عزیزم چرا بر علیه هم 

خب حرف درستی میزنن دوستمون

واقعا ی خانم ۳۵ به بالا قدرت باروری کمتری نسبت به خانم ۲۰ و ۲۵ داره این ی موضوع کاملا واضح و مشخصیه وکاملا اثبات شده . بخصوص الان که سن یائسگی هم پایین اومذه. 

دیگه پسری که ۳۵ سالشه و تلاش کرده برای بدست آوردن خونه و ماشین و شغل ثابت و درآمد خب طبیعیه که سنش برسه به این حد.

لطفا منو نخورید و نریزید سرم . منظور من و این دوستمون اینه که کلا زندگی برای ی عده که ازدواج میکنن غیر از تشکیل خانواده و مستقل شدن اهداف دیگه ای هم داره مثل بچه دار شدن و معمولا ایتجور آقایدن دنبال کیسی هستن که قدرت باروری هم داشته باشه در واقع  یکی از ملاک های انتخاب همسر هم این کزینه هست براشون. 

حالا ی عده نیان بگین واااا زندگی مگه فقط بچه ست. بله برای خیلیا بقای نسل مهمه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر هم الان راحت ازدواج میکنن دخترای سن خیلی پایین تر ما تو این سن بودیم مثل جنایت بود این اختلاف ...

آخه پسره ی بار هم زن طلاق داده تو عقد و به جز ی آپارتمان ۹۰ متری که همونم مامانش چشم داره بهش و ی ماشین که باید باهاش سرویس تمام وقت مامانه باشه چیزی نداره. به نظر من ی مرد ۴۰ ساله با این ویژگی ها هیچ چیز مثبتی نداره که ی دختر ۲۰ ساله بخواد باهاش ازدواج کنه مگه اینکه دختره خانواده درست حسابی نداشته باشه و مجبور بشه.جالبیش اینجاست هرجام میرن میگن دختره میخواد ما پسندمون نمیشه!!!! پسره تنها چیزی که داره قیافه اس. فقط خوشگله و بس

نه عزیزم چرا بر علیه هم خب حرف درستی میزنن دوستمونواقعا ی خانم ۳۵ به بالا قدرت باروری کمتری نسبت به ...

افرین دقیقن‌من خودم ناباروری دارم بخدا تو دکترا زیاد میبینم و الانم خیلی زیادتر شده

سن ک بالاتر میره ذخایر تخمک کم میشه متاسفانه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

نه عزیزم چرا بر علیه هم خب حرف درستی میزنن دوستمونواقعا ی خانم ۳۵ به بالا قدرت باروری کمتری نسبت به ...

خب خودش همسرو بچه داشته اگه قصد بچه داشته خب زن خودش میاورد براش( همونطور ک ی پسر بزرگم داره)

کل حرفات عین به عین توهین به همجنسای خودت بود بهتره سنگ مردای اشعال و خیانت کارو به سینه نزنی😐 

✨️🌷

آخه پسره ی بار هم زن طلاق داده تو عقد و به جز ی آپارتمان ۹۰ متری که همونم مامانش چشم داره بهش و ی ما ...

وای چه بدبختی بشه اون دختر با همچین مادرشوهری 

خیلیا هستن فقط میخوان برن بیرون از خونه براشون مهم نیست. با این اعتماد به نفس به خواستشونم میرسن. اینا بهتره همون دختر دهه هشتادی گیرشون بیان زبون داشته باشه اینارو بشوره 

آلیس در سرزمین عجایب

خب الان حق شوهرته ک طلاقت بده و ی زن ۲۰ ساله بگیره؟؟

بله حق داره هم شرعی و هم قانونی همجا حق به اون میدن

ببین عزیزم نمیتونیم از یه سری واقعیتها فرار کنیم

من بر علیه زنان نیستم فقط واقعیت بینم

امیدوارم دامنم سبز بشه و این اتفاق نیوفته 

درسته راه هاس دیگه مثل فرزند خواندگی هست اما طرفمم باید دلی راضی باشه و نمیتونیم کسیو مجبور کنیم 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

وای چه بدبختی بشه اون دختر با همچین مادرشوهری خیلیا هستن فقط میخوان برن بیرون از خونه براشون مهم نیس ...

موقع ازدواج با زن اولشم من و جاریم تو گوش هم میگفتیم خدا به داد این دختر برسه با این شوهر بچه ننه و مادرشوهر. دختره خیلی زرنگ و با سیاست بود ولی حتی ۱ سال هم نتونست دووم بیاره. کاش این دفعه اگه ازدواج کرد دقیقا یکی مثل مامانش نصیبش بشه

خود پسره از لحاظ اخلاقی خوبه ولی بزرگترین مشکل که همون بچه ننه بودنه رو داره وگرنه اهل رفیق بازی و دود و دم و الواتی و... نیست

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792