2777
2789
عنوان

شهاب حسینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3482 بازدید | 149 پست
اماشهاب حسینی که دوتا پسر بزرگ داشت زنشم با اون خوشگلی بود چرا رفت بایه دختر ۲۰ ساله صددرصد از کثافت ...

با از دور دیدن زندگی کسی نمیشه قضاوت کرد 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خودش همسرو بچه داشته اگه قصد بچه داشته خب زن خودش میاورد براش( همونطور ک ی پسر بزرگم داره)کل حرفا ...

شما توهین حساب میکنی چون منطقی نیستی. من منظورم امثال شهاب حسینی نیست . اینا که دولبریتی و سلبریتی هستن ارزش بحث کردن و فکر کردن ندارند. من منظورم کل جامعه و شرایط و موقعیت ازدواج بین جوونهای مجرد کشورم هست حالا چ پسر چ دختر. 

اگه کامنت قبل از جواب خودت رو ببینی متوجه میشی که اون دوستمون هم گفتن متاسفانه درگیر ناباروری هستن و در مطب پزشکها زیاد دیدن یایسگی در سن پایین رو. 

چرا در مورد حقیقت ی عده مثل شما گارد دارند ؟؟؟

زنش ۶۹ عه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیییول و شوهرت

میرن سراغ جوون

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب)🤡🚮 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

موقع ازدواج با زن اولشم من و جاریم تو گوش هم میگفتیم خدا به داد این دختر برسه با این شوهر بچه ننه و ...

ان شاءالله یکی نصیبشون مثل خودشون و خونوادشون بشه که بتونن باهم کنار بیان با ادعا دوباره جدا شده دختر ۱۴ساله میگیرن براش

آلیس در سرزمین عجایب

با از دور دیدن زندگی کسی نمیشه قضاوت کرد

نه منظورم اینه که برای بچه نرفته بازن جوون خیلیا میگن جوون لذتش بیشتره .ماهم داریم ازآشناها خودش ۴۶ سالشه دختره ۲۶ میگه جوون گرفتم بیشتر لذت ببرم حالا گلزار ومیگیم برا بچه درست کردن بوده شهاب چی

خیلیم زمان نبرده از ازدواج وبچه دارشدنش .زنش سریع باردارشده

میگفتن قبلشم باردار بوده گلزار گفته نمیخوام الان بچه ..ولی دختره زیرک و باهوش خودشو به گلزار ثابت کرده عاشق و جز اون با هیچکی نیست باردار شد .

بله حق داره هم شرعی و هم قانونی همجا حق به اون میدنببین عزیزم نمیتونیم از یه سری واقعیتها فرار کنیمم ...

انشالله زودتر خدا بهت ی بچه سالم و صالح بده ولی گلم اشتباه میکنی که خودتو دست کم میگیری بچه همه زندگی نیست نهایت بعد ۵۰ سال بندازنمون سالمندان  بعد ممکنه دختر دار بشی میخوای این طرز فکرارو بندازی تو سرش؟؟ 

بعدم شهاب حسینی بچشو داشته دیگه دنبال باروری و ماروری نبوده 

✨️🌷

بله حق داره هم شرعی و هم قانونی همجا حق به اون میدنببین عزیزم نمیتونیم از یه سری واقعیتها فرار کنیمم ...

بحق خانم زینب کبری بزودی زود باردار میشی و دامنت سبز میشه عزیزم مطمینم.

خب طرف ۴۰ سالش باشه نمیتونه ک ۴۰ ساله بگیرهچون ممکن یائسه شده باشه و نتونه باردار بشه

کی ۴۰سالگی یائسه میشه 😕 خیلی ها باردار میشن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
شما توهین حساب میکنی چون منطقی نیستی. من منظورم امثال شهاب حسینی نیست . اینا که دولبریتی و سلبریتی ه ...

باشه باشه مایی که سنمون بالا رفته دیگه مجرد میمونیم چون بچه دار نمیشیم . 

آلیس در سرزمین عجایب

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792