2777
2789
عنوان

شهاب حسینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3486 بازدید | 149 پست
ولش کن بعضیا خودشون برتر از خدا میدونن این همه آدم تو سن بالا ازدواج کردن بچه دار شدن ۳۰ که سنی نیست ...

من ازهمه حرف میشنوم فامیل حتی زن داداشام خیلی دلم میشکنه مممنونم عزیزم بابت دعات 😘

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
میخوای زندگی خودتو نابود کنی حرفی نیست ولی با این حرفت گند نزن به زندگی بقیه یعنی چی حق شرعی و قانون ...

وا چیکار به زندگی بقیه دارم به شما چرا برخورد

از خودم ک حرف در نیاوردم 🤷‍♀️

گوگل یا از کسی ک داننده هستم بپرسی میتونه راهنماییت کنه گلم

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم دس میزارن رو دخترای کم سن مثلا اینا قدرت باروریشون زیاده باید خدا بخواد نخواد نمیشه زن داداش ...

باروری اصلا به سن نیست به سلامتیت بدنه ، 

دوتا عروس دیدم یکی ۱۸ ساله یکی ۳۰ ساله . 

۳۰ سالهه باردار شده . ۱۸ نشده هنوز 😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

چی بگم دس میزارن رو دخترای کم سن مثلا اینا قدرت باروریشون زیاده باید خدا بخواد نخواد نمیشه زن داداش ...

چرت میگن بابا  اونروز ی جلسه بود درباره بچه دار شدن میگفت حتی زن ۶۰ ساله هم حامله میشه

اونا اینجوری میگن که عقده هاشونو خالی کنن وگرنه دوستم ۲۰ سالشه چندساله درگیر دکتره  حامله شه 

✨️🌷

بخدا مامان من ۴۶ سالگی داداش آخریم وباردارشد این داداشمم ازهمه خوشگلتره داداشم متولد ۱۳۷۴ مامانم ۱۳۲ ...

ماشاالله 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

باروری اصلا به سن نیست به سلامتیت بدنه ، دوتا عروس دیدم یکی ۱۸ ساله یکی ۳۰ ساله . ۳۰ سالهه باردار شد ...

همون نمیفهمن به خدا منم استرسم گرفته نکنه بچه دار نشم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

والا شیدا و مورایس  هم ۳۲ سال تفاوت سنی دارند 

وقتی استوری هاشو میبنم ک اینقدر در رفاهه میگم گور بابا  سن و سال 

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

همون گلزارو که میگه این همه اختلاف سنی .همون دختره تنها کسی بود که یه مرد ۴۰ سال معروف و خوشگلو کرد ...

پیج زن گلزار داذی؟

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐
چرت میگن بابا اونروز ی جلسه بود درباره بچه دار شدن میگفت حتی زن ۶۰ ساله هم حامله میشهاونا اینجوری م ...

دقیقا اتفاقا تو دخترای جوون ۱۸ تا ۲۳ نارایی زیاد دیدم 

چرت میگن بابا اونروز ی جلسه بود درباره بچه دار شدن میگفت حتی زن ۶۰ ساله هم حامله میشهاونا اینجوری م ...

اره ولی کیه که بفهمه

خداروشکر داداشای من هیچکدوم اینطوری نبودن ما اصلا این چیزا برامون مهم نبود خدا ان شاالله یه بخت خوب نصیبت کنه

آلیس در سرزمین عجایب