2777
2789
عنوان

شهاب حسینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3484 بازدید | 149 پست
آنقدر درگیری ذهنی دارم و زندگی خودم برام مهمه ....که این موضوعات برام ارزش فکر کردن نداره الحمدالله

شما اگه درگیر بودی تو زندگی مردم مو رو از ماست نمیکشیدی بیرون تاپیک بزنی کی دروغ میگه کی راست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی ۴۰سالگی یائسه میشه 😕 خیلی ها باردار میشن

دیگه اون بستگی به ژن خانوادگیشون داره

روند طبیعی بدن از ۴۰ به بالا شروع میشه حالا بر بعضیا زودتر اتفاق میوفته بعضیا ممکن تا ۵۵ سالگی هم عادت ماهیانه بشن

خدا نصیب نکنه کسیو ک زیر ۴۰ بشه که بهش میگن یائسگی زود رس 😔

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

پیک می هستن اینا

اره دل منم میشکنه ما مجرد 30به بالا باید بریم بمیریم؟

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
منم رفته بودم دکتر زنان ی بچه دارم،وبهم گفت اگر قصد بارداری داری قبل35 بهتره اقدام کنی،

کاش ی عده بفهمن متظور من چیه . کلا فقط قصد توهین دارند. الان شما و چند نفر دیگه دارید واضح میگید که واقعا خانمها به مشکل میخورند و دردسر درست میشه براشون و سختی باروری خودش ی پروسه ی جنجالیه.بازم ی عده نمیفهمن بدبختانه و همش میگن طرف مرد  و پسرایی

واقعا که کاش عقلشون رشد میکرد بجای قدو هیکل شون

منم ۳۱ سالمه مجردم ، برام مهم نیس . راحت باش عزیزم 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

هر دو راضی دیگه ما چکاره آیم 

دختره خودش بالای سی سال ازدواج کرده ،یعنی با چشمان باز و حتما براش سود و منفعت داشته که این انتخاب رو کردن 

و ازدواج سلبریتی ها هم ابدی نیست دیدند با هم نمی خوانند به خودشون سخت نمیگیرند و طلاق

دیگه اون بستگی به ژن خانوادگیشون دارهروند طبیعی بدن از ۴۰ به بالا شروع میشه حالا بر بعضیا زودتر اتفا ...

میتونن تخمک ذخیره کنن

برای بچه دار شدن راه زیاده 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
منم ۳۱ سالمه مجردم ، برام مهم نیس . راحت باش عزیزم

چی بگم دس میزارن رو دخترای کم سن مثلا اینا قدرت باروریشون زیاده باید خدا بخواد نخواد نمیشه زن داداش منم میگه دبگه از۳۰که بگذره بچه دار شدن مشکله احمق

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

ولش کن بعضیا خودشون برتر از خدا میدونن این همه آدم تو سن بالا ازدواج کردن بچه دار شدن ۳۰ که سنی نیست  

عزیزم من نیت کردم هرروز نماز جعفر طیار بخونم برای شما مخصوصا دعا میکنم دلت نشکنه عزیزم خدا بزرگه

آلیس در سرزمین عجایب