2777
2789

منم از این افکار عطسه ای داشتم 😐😂الان که تایپکتو از اول خوندم تا به اینجا برگام ریخت 

فکر میکردم فقط من اینطورم

این افکار واقعی نیس ولی انقدر تو ذهنمون بهش بال و پر میدیم که دیگه شک میکنیم 

این افکار و هیچ کس جز افرادی که سابقه نشخوار داشتن درک نمیکنن

معجزه ی خدا خبر نمیکند📣 لطفا با احتیاط ناامید شوید⛔️

عطسه چی؟ شدی مث ننه بزرگای صد قرن پیش، قضیه عطسه چی؟ اصلا دلیل علمی نداره،از بیکاری، برا خودت کار دس ...

اره همش از بیکاریه ولی گاهی عطسه برام درست دراومده همش نشخوار میکنم تو ذهنم میگم نکنه درست باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همش از بیکاریه ولی گاهی عطسه برام درست دراومده همش نشخوار میکنم تو ذهنم میگم نکنه درست باشه

درست نیومده اینقد بهش فکر کردی و ایمان داشتی اتفاق افتاده....اگه ساده میگذشتی چیزی نمیشد ....

منم از این افکار عطسه ای داشتم 😐😂الان که تایپکتو از اول خوندم تا به اینجا برگام ریخت فکر میکردم فق ...

اره مورد تمسخر قرار گرفتم حتی تو این تاپیک ولی فقط خدا میدونه چی دارم میکشم و شما 😭😭😭تو رو قران دوست عزیزم این عطسه درسته تو میفهمی چی میگم ببین من فکرم که به امیدواری رفت و گفتم خب خداروشکر چیزی نمیشه ساعت ۴ و نیم بود و گوشیمو گذاشتم کنار پاشدم رفتم اشپزخونه شروع کارهام کنم میدونید که من فقط یه ربع تونستم خیللم راحت باشه دوباره شروع شد به نشخوار که نه چیزی نیست و فلان یعنی گفتم هی مثبت فک کنم همون موقع باردوم عطسه اومد تازه نگهش داشتم از استرسم عطسمه و حالا میخوام بدونم این عطسه درسته ؟

مثبت باشه ؛ هر بار عطسه میزنی بگو الهی شکر ...اگه مذهبی هستی دعای بعد عطسه سرچ کن بخون فک کن یک خط ب ...

چشم الان این همه منفی فکر کردم راجبش به خاطر استرس و مشکلمه که کلا منفی فکر میکنم یعنی از الان مثلت فک کنم قدرت تلقین روم تاثیر نمیزاره ؟

اره مورد تمسخر قرار گرفتم حتی تو این تاپیک ولی فقط خدا میدونه چی دارم میکشم و شما 😭😭😭تو رو قران د ...

عزیزم زمستان هوا سرده، همه مون عطسه میکنیم.مثلا من صبح بیدار شدم نرم سرکار بگم عطسه زدم ، صبر اومد؟؟؟

از سرویس اینام جا بمونم آخه منطقی خواهر من؟ 

عزیزم زمستان هوا سرده، همه مون عطسه میکنیم.مثلا من صبح بیدار شدم نرم سرکار بگم عطسه زدم ، صبر اومد؟؟ ...

میدونم منطقی،نیست ولی مغزم قبول نمیکنه مدام تکرار تکرارشما درست میگی 

اره مورد تمسخر قرار گرفتم حتی تو این تاپیک ولی فقط خدا میدونه چی دارم میکشم و شما 😭😭😭تو رو قران د ...

ن درست نیست 

چون به یه چیز عقیده پیدا کردی و زیاد بهش فکر میکنی اینطوری میشی 

مثلا من از اول تو خانوادمون میگفتن عطسه اومدنی صبر کنید 

یدونه عطسه خوب نیست مثلا فلان چیز که داری راجبش حرف میزنی جور نمیشه ولی دو تا خوبه و میشه 

من همه ی اینا رو به روانپزشک و روانشناس  گفتم و منشا علمی ندارن و جز وسواس فکری و نشخوارهان

ن درست نیست چون به یه چیز عقیده پیدا کردی و زیاد بهش فکر میکنی اینطوری میشی مثلا من از اول تو خانواد ...

مرسی عزیزم خدا عزیزانت و برات نگهداره ممنونم از جوابت حالمو خیلی بهتر کردید انشالله هر چی از خدا میخواهید خدا نصیبتون کنه به خدا ادم بی سوادی نیست تحصیلکرده ام ولی واقعا مغزم گاهی اینطوری میشه و نمیتونم ذهنمو کنترل کنم اصلا طوری که تمام زندگیمو مختل میکنه و حتی به بچم نمیتونم برسم همش منفی فکر میکنم 

مرسی عزیزم خدا عزیزانت و برات نگهداره ممنونم از جوابت حالمو خیلی بهتر کردید انشالله هر چی از خدا میخ ...

ممنونم از دعای قشنگت کامل درکت میکنم

چون خودم این مرحله رو گذروندم 

هر مدل آدمی هم ممکنه دچارش بشه ولی خب باید به فکر درمان بود 

حتما روان درمانی رو شروع کن تو وسواس مشاوره و روانشناس نقشش کمتر از دارو نیست حتی گاهی بیشتره 

چون همدلی و درک بالایی دارن و متوجه مشکلت هستن

ممنونم از دعای قشنگت کامل درکت میکنمچون خودم این مرحله رو گذروندم هر مدل آدمی هم ممکنه دچارش بشه ولی ...

درسته حتما نمیتونم دیگه تحمل کنم امروز حتما ویزیت میشم توکلم به خداست خود خدا کمکم کنه بتونم بزارم کنار این فکر و خیال هامو ممنونم از راهنمایی هات 🙏🙏🙏

درسته حتما نمیتونم دیگه تحمل کنم امروز حتما ویزیت میشم توکلم به خداست خود خدا کمکم کنه بتونم بزارم ک ...

خواهش میکنم 

همه چی درست میشه❤️

مهربونای سایت مامانم مریضه 

خیییییلی حالش بده 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا 

برای مادرم بخونه 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود