2777
2789
فک کن قضیه برای شب یلدا یه شب قبلش بوده تا الان تو ذهنمه

اینطوری پیش بری دخترت ک خدا روشکر مشکلی نداره ولی خودت بیمار و فرسوده میشی از نظر روانی و این استرس و افسردگی رو ب بچه طفل معصوم هم منتقل میکنی بچه ب ی مادر سرحال و شاد و پرانرژی نیاز داره 

پاشو ی آیت الکرسی بخون برای بچه و خودت و همه دلشوره ها و نگرانی‌ها رو بسپار ب خدا ک بدون اذن اون ی برگ از درخت نمیفته و ی موزیک شاد بذار ب زندگی و کارهات برس

دقیقا به شوهرم نمیتونم بگم ولی از بس به خاتوادم گفتم اونا هم از دستم خسته شدن ولی خب دسته خودم نیست

میدونم عزیزم ما هم تو فامیل داشتیم اگه درمان نکنی بدتر میشی .

به خاطر بچه ات هم شده پیگیر درمانت باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میخوام از شما دوستان بپرسم این عطسه میتونه درست باشه ؟چون برام قبلا چند بار درست دراومده ولی برای فکر های لحظه ای نه اینکه روزی سه چهار ساعت حداقل در رابطه با چیزی فک کنم عقلم میگه خب عطسه است تو انقدر نشخوار میکنی تو ذهنت خب میاد دیگه ولی نمیخوام قبول کنم هی میگم خب زمانی که فکر نمیکردم عطسه میکردم بدبختی هنش از شدت اضطراب بالامه 

سلام خانوما گاهی برام درست در میاد انقدر فکر کردم روانی شدم بچم ده ماهشه نمیتونم لذت ببرم زندگی کنم ...

باورم نمیشه انقدر به عطسه اعتقاد داشته باشی ولی به دکترا نه 

باورم نمیشه جای اینکه بگی خدا بزرگه اون خودش نگهدارتچنده بچمه میلی میگی عطسه کردم 

ما فامیلمون دخترشدیر افتاد به راه رفتن با اینکه لاغر بود 

خیییییلب دیر به همه چی فکر کیکرد تهشم دخترش مدلش اینجور بودمذل دیر دا که دیر به پا میوفتن وقتی دکتر بهت گفته چیزیش نمیشه یعنی نمیشه

اینطوری پیش بری دخترت ک خدا روشکر مشکلی نداره ولی خودت بیمار و فرسوده میشی از نظر روانی و این استرس ...

چشم عزیزم مرسی که باهام صحبت کردی ارومم کردی انشالله خدا هر چیزی که بهترینش هست در مقابل دل مهربونت بهت بده 🙏🌺🌺

میدونم عزیزم ما هم تو فامیل داشتیم اگه درمان نکنی بدتر میشی .به خاطر بچه ات هم شده پیگیر درمانت باش

حتما امروز ویزیت میشم ممنونم گلم از صحبت هات 🌺🌺

اسی هر روز چهار قل برا خودت و بچه و همسرت بفرست با آیه الکرسیبالاتر از اینا ک نیستاین بچه بازی‌ها رو ...

حتما چشم واقعا هیچی از زندگیم جز استرس نفهمیدم 😭😭مرسی که گفتید 

باورم نمیشه انقدر به عطسه اعتقاد داشته باشی ولی به دکترا نه باورم نمیشه جای اینکه بگی خدا بزرگه اون ...

واقعا گاهی باورش برای خودمم سخته ولی به خدا از شدت وسواس و استرسمه نمیتونید درکم کنید 

چشم عزیزم مرسی که باهام صحبت کردی ارومم کردی انشالله خدا هر چیزی که بهترینش هست در مقابل دل مهربونت ...

چشمت بی بلا عزیزم امیدوارم خدا واسه شمام بهترین هارو رقم بزنه همیشه فکرای خوب و مثبت بکن دختر گلت هم از طرف من ببوس خداوند حافظ و نگهدار همه بچه ها باشه💖🌿🌹

عطسه رو ول کن ، پاشو برو یک روان پزشک دارو بگیر....درمان کن خودتو.....تا اون بچه بزرگ بشه، تو نابود ...

اره دقیقا همش میگم تا بزرگ بشه من روانی میشم چه طور تحمل کنم این حجم از استرس و 

فقط میخوام از شما دوستان بپرسم این عطسه میتونه درست باشه ؟چون برام قبلا چند بار درست دراومده ولی برا ...

عطسه چی؟ 

شدی مث ننه بزرگای صد قرن پیش، 

قضیه عطسه چی؟ اصلا دلیل علمی نداره،

از بیکاری، برا خودت کار دست و پاک کن، گل گاو زبان بخور....

چشمت بی بلا عزیزم امیدوارم خدا واسه شمام بهترین هارو رقم بزنه همیشه فکرای خوب و مثبت بکن دختر گلت هم ...

ممنونم گلم حتما مرسی از دعای خوبت 🙏