ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
امروز ویزیت میکنم حتما دو هفته پیشم ویزیت شدم دکتر منتها انگار برام یه چالشه که نکنه اتفاق بدبیوفته نکنه نکنه همش تو ذهنم منفیه و داروهای دکتر خوب نبود باید امروز دوباره ویزیت شم
مرسی عزیزم خدا عزیزانت و برات نگهداره ممنونم از جوابت حالمو خیلی بهتر کردید انشالله هر چی از خدا میخ ...
عزیزن همه اینا از نشخوار ذهنی میاد منم شدییییییدا اینطوری ام زندگیمو مختل کرده اینا همش از فکر های منفی میاد مثلاً میگم اگه این کارو کنم اتفاق بد میافته اگه این عدد باشه اینطوری میشه خداروشکر برا شما فقط عطسه
عزیزن همه اینا از نشخوار ذهنی میاد منم شدییییییدا اینطوری ام زندگیمو مختل کرده اینا همش از فکر های م ...
جالبه مم به همین عطسه هم مشکل نداشتم تو این دو سه ماهه دو سه بار عطسهددرست دراومد حالا میگیم از شانس اصلا بعد من مشکلم وسواس و نشخوار فکریه یعنی فک کن از روز سی تی اسکن از چند تا دکتر پرسیدم مثلت و نمیبینم اون دکتره که گفت یه درصد بدخیمی داره و چسبیدم ول نکردم مدام هی مثبت گاهی فکر میکردم استرسم کم بشه ک منفی که دائم کلا ترس شدید حالا شانسی تو وقتی که امیدوار شدم عطسه اومده همش ذهنم درگیره گه نکنه خدایی نکرده دور از جونه بچم چیزی بشه تو آینده اش روز خوش ندیدم تازه عزیزم اولین بار هم عطسه نیومد بعد یه ربع دوباره فکر و شروع کردم که هیچی نیست اومد اونم نگهش داشتم ببین چه قدر مغزم منفیه و استرسم شدیده فردا میشه یه ماهه که میگذره از اسن عطسه از ذهنم بیرون نمیره فقط میگم عطسه تو نشخواررفکری بوده درست نیست که استرس نگیرم میدونم تو درکم میکنی انشالله همه وسواس های فکری و خدا جور دیگه نگاه کنه هیچ لذتی از دنیا نبردن حتی از زندگیشون