2777
2789
عنوان

همسرم منطقی میگه برای خرید یا من

555 بازدید | 34 پست

میگم بعد ۲۰ سال خونه بخریم سرمایه امون با ماشین یک و پونصده . خونه ای رو دیدم دو و دویست همسرم میگم بقیه اش قرض میگیریم. گفتم بریم اول خونه رو ببینیم از نزدیک میگه تا پول خونه کامل نباشه من خونه ای نگاه نمیکنم بریم خونه ببینیم صاحبخونه منتظره بخریم ازش. هرچی میگم گوش نمیده میگم بابا کلی ادم میرن میبینن نمیپسندن. خرچی میگم میگه نه . خونه اش خیلی بزرگ و عالیه.

چجور راضیش کنم حداقل ببینیم خونه رو. 

باز امروز بردم خوته ای دیدیم با قیمت کمتر باز شروع کرد نق زدن که تو میخوای بیچارمون کنی خرج رو دستمون میزاری از کی قرض بگیرم . تو چته تو همین خونه پدرم بمون . اخه این مرد چرا نمیفهمه که خونه ای باید از خودمون داشته باشیم . کلی نق میزنه دعوا میکنه بعد باز میره اگهی خونه نگاه میکنه

به نظر من حق با شما هستش آخه خانواده منم یادمه خونه ته میخواستیم بخریم ماشین فروختن و از چند جا قرص گرفتن بعد هم خیلی زود پس دادن اما انگار همسر شما زیاد اهل ریسک نیس

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه ریسک هم حدی داره قرض کردن بیشتر از دویست میلیون من نمی‌پسندم مگه اینکه طرف پدر مادری کسی باشه که دو روز دیگه یقتو نگیره... وام هم که هم گرفتنش سخته هم مبالغ بالا که نمیدن بدن هم برجی خداتومن سقط و سودشه. یا خونه ای در حد پولتون فعلا بخرید که سرمایتون از بین نره یا از پدرمادراتون اگه میدن قرض کنید یا زمین بخرید کم کم بسازید 

شوهر من وقتی به دلش نیست کاری انجام بده یا چیزی بخره 

فاز فیلسوفانه منطقی میگیره، برام کلی دلیل و منطق میاره برا کارش 

بعد عمری اگه اون کار انجام بشه ،از دهنش درمیره که خیلی تلاش کردم نشه ولی تو از من زرنگ تر بودی😐  

فکر کنم شوهره شما هم به دلش نیست داره ادا درمیاره

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

حق با شماست اگه صبر کنید تا پولتون جور شه دیگه نمیتونید حتی با سه تومنم خونه بخرید یه خونه کوچیکتر بخرید قبل سند زدن میتونید یکم وام بگیرید خونه رو بدید رهن همون تو خونه قبلی بشینید مثل اینکه همسرت ریسک پذیر نیست اگه واقعا  کسیو دارید بهتون قرض بد معطل نکنیدتو این دوره زمونه تا زیر قسط وقرض نباشی صاحب هیچی نمیشی 

حق با شماست اگه صبر کنید تا پولتون جور شه دیگه نمیتونید حتی با سه تومنم خونه بخرید یه خونه کوچیکتر ب ...

باجناقش گفته منم کمی قرض میدم بهت. شاید داداششم کمی قرض بده. وام هم میتونیم برداریم. تا میگم بخریم داد هوار راه میندازه نق میزنه.

بعدم باز تو اگهی های خونه نگاه میکنه. میتونم باهاش کل کل کنم بحث کنم ولی نمیخوام خودش باید عقلش برسه.

حق با شماست اگه صبر کنید تا پولتون جور شه دیگه نمیتونید حتی با سه تومنم خونه بخرید یه خونه کوچیکتر ب ...

میگه بعدا سهم ارثم میدن. گفتم بعدا با ۶۰۰ میلیون سهم ارثت بهت اتاق دو متری هم نمیدن

اونقدر نق میزنه که پشیمون میشم از گفتن. ظهر بردم ی خونه دیدیم اینقدر بعدش غر زد که تو میخوای بیچارمون کنی و...

شما پیگیر باش و پافشاری کن ‌‌‌‌و با زبون نرم پیش برو و مجبورش کن که بخرید 

خونه همینه برای قشر متوسط همیشه با قسط و قرض و وام همراهه .اگر میتونی پول بذار تو رسالت یا مهر وام بگیر 

امتیاز رسالت و مهر بخر وام بخر 

خونه خریدن یکم سر نترس میخواد البته با حساب و کتاب 

و حواست باشه خونه ای بخری که بعدا بشه فروخت بالاتر از قیمت واقعیش نخر حتما قیمت رو در بیار مالکیت رو در بیار و خطا رو به حداقل برسون 

ضمن اینکه خونه خریدن خیلی خیلی گشتن و دیدن میخواد من سه ماه شبانه روز خونه دیدم و در حالی خونه دیدن رو شروع کردم که هنوز نصف پول جور نبود .همسرت تاحالا خونه نخریده و نمیدونه چقدر گشتن میخواد و اصلا خونه رو که میبینی اجباری به خریدنش نیست اصلا و ابدا 

به نظرم بیشتر از چهارصد پونصد قرض نگیرید پس دادنش سخته باهمون پولتون یه خونه کوچیکتر بخرید بعدها کم کم بزرگش کنید به شوهرتم فشار نیاد

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

ما چندتا خونه رو دوسه بار دیدیم نخریدیم 

این خونه ای هم که خریدیم از روزی که بخریم تا بریم پای معامله تا پولش رو کامل پرداخت کنیم یک ماه زمان برد 

خونه که مثل مواد غذایی نیست الان اراده کنی یک ساعت دیگه بخری 

ببین آنقدر باید خونه ببینی که فرق خونه بد و خوب رو بفهمی حتی قیمت دستت میاد و خونه رو که نگاه می‌کنی از مصالح میفهمی خونه چه سالی ساخته شده 

شما پیگیر باش و پافشاری کن ‌‌‌‌و با زبون نرم پیش برو و مجبورش کن که بخرید خونه همینه برای قشر متوسط ...

دقیقا اره عزیزم. ما میریم از دور میبینیم بعد با باجناقش هم میره شبا میبینه. یه خونه به دلم افتاده یخره هرچی میگم حداقل داخل خونه برو ببین میگه نه من تا پولم جور نباشه نمیرم خونه ای نمیبینم