2777
2789
عنوان

همسرم منطقی میگه برای خرید یا من

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 34 پست
همش میگه تو خ نه نشستیم کسی که از ما کرایه نمیگیره.

عزیزم من نمیدونم شوهرتون خواهر برادر داره یا ن؟؟؟

نمیدونم پدرومادر شوهرتون در قید حیات هستن یا ن؟؟؟

ولی مرد همسایمون بعداز چندسال پسر بزرگش الان ۱۶ ۱۷ سالشه این همه سال با خانواده ش زندگی میکرد انصافا خیلی خوب بودن باهم پیر مرد پیرزن خدابیامرز خرجی از پسرشون نمیگرفتن هیچ تمام خرج خونه رو هم با حقوق بازنشستگی پیرمرد میدادن زندگی اینا خوب بود تا اینکه پیرزن فوت میکنه بعدچندسال هم پیرمرد فوت میکنه با اینکه برگه داشت پسرش ک خونه رو بنامش کرده ولی خواهر برادرا ارثشونو میخواستن خونه رو زدن فروختن و اینا با ۲بچه در بدر شدن 

حالا هم مستاجر نشستن 

کار مرد همسایمون هم کارگر نونوایی بود بنده خدا 

منظورم اینه که بفکر خودت باش فک نکن نشستی کرایه نمیدی راحتی فردا روزی باید ارث خواهرا و برادرا داده بشه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش میگه تو خ نه نشستیم کسی که از ما کرایه نمیگیره.

خب همچین تیپ شخصی شوهرت دیدم ،ترس از پرداخت وام و قسط داره ،آقایی که من میگم اگر کاری را هم زورش می کردی ،زنشو جور دیگه اذیت می کرد،خانه ای به اندازه پولتون بخرید و اجاره بدید،از اینجایی هم که نشستید تکون نخورید ،تا خدا چی بخواد.

ولی باز پشتتون به اون خونه گرمه

اوراق چجوریه از کجا بگیریم گلم من نمیفهمم

برین بانک مسکن خودشون راهنماییتون میکنن

یا تو نت سرچ کن

الان خیلیا این وامو برمیدارن

شاید فکر کنید سودش زیاده ولی چون در ۱۲ سال قراره برگردونید تو طول زمان اینقدر ارزش پول پایین میاد که اصلا عددی نیست

۱۱ سال پیش ما وام مسکن برداشتیم اون زمان ۵۰۰ قسطش بود کلی به دردمون خورد یعنی پول ۹ متر خونه رو داد تو تهران

تازه قسطش تموم شده الان پونصد واقعا مبلغیه

حتی همون پنج سال پیشم نبود

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)