2777
2789
عنوان

همسرم منطقی میگه برای خرید یا من

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 34 پست
اونقدر نق میزنه که پشیمون میشم از گفتن. ظهر بردم ی خونه دیدیم اینقدر بعدش غر زد که تو میخوای بیچارمو ...

خودت تنها با مادری خواهری چیزی برو ببین 

یا بگو مشخصات بدن و عکس و فیلم خونه رو برات بفرستن اگر اوکی بود بعد قرار حضوری بذار 

یکم هم غرغر شوهر رو تحمل کن تا خونه دار بشی 

شما پیگیر باش و پافشاری کن ‌‌‌‌و با زبون نرم پیش برو و مجبورش کن که بخرید خونه همینه برای قشر متوسط ...

الان مثلا برده ۳۰۰ توی بانکی گذاشته ک وام بده هرچی میگم زنگ بزن چقد وام میده چجوریه . انگار ن انگار میگه بالاخره که وام میده. طلاهام ۳۰۰ بود دادم فروخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت تنها با مادری خواهری چیزی برو ببین یا بگو مشخصات بدن و عکس و فیلم خونه رو برات بفرستن اگر اوکی ...

من که بیست سال نق زدناش تحمل کردم. اخه نمیزاره من تنها بدون اون برم جایی ببینم . هر خونه ای که میبینم اگه از جاشم خوشم میاد میگه نه گرونه میگم اقاجان اینا حداقل قیمتاست شروع میکنه نق زدن مفت نشستی توی خونه خونه اخرشم مال خودمونه

خودت تنها با مادری خواهری چیزی برو ببین یا بگو مشخصات بدن و عکس و فیلم خونه رو برات بفرستن اگر اوکی ...

الان زنگ زده اگهی خونه ای دیدم سال ساختش ۷۱ هست. اخه یکی بگه تو خونه ۹۴ رو میگی کلی خرج داره بعد میری خونه سال ۷۱ رو میخری

یکی از برادر شوهرای منم همینجوریه  ۴ سال پیش با صد تومن میتونست با وامو طلا خونه بخره ترسید الان همونا ۱۵۰۰ این بی خونه کسی که اجاره نده مزه خونه دار شدنو نمیفهمه تو خونه مفت نشسته پشتش باد خورده چن سال دیگه افسوس میخوره

دقیقا اره عزیزم. ما میریم از دور میبینیم بعد با باجناقش هم میره شبا میبینه. یه خونه به دلم افتاده یخ ...

من کلی خونه دیده بودم و تجربه کسب کرده بودم از نظر میزان نور و پنجره و خوش نقشه بودن و واحدهای کناری و دیوارمشترک و سال ساخت و سند و همه اینا .جنوبی شمالی بودن و جهت آفتاب هم خیلی مهمه 

اینکه سازه محکم باشه هم مسأله مهمی هست 

باز وقتی خریدم بعد از خرید فهمیدم پرتی خونه زیاده و متاسفانه سقفش کوتاهه 

یعنی کلی دقت کردم باز ی جا رو خراب کردم 

الان مثلا برده ۳۰۰ توی بانکی گذاشته ک وام بده هرچی میگم زنگ بزن چقد وام میده چجوریه . انگار ن انگار ...

کدوم بانک گذاشته چند ماهه گذاشته 

اگر مهر گذاشته یا رسالت که از اپلیکیشن خودت میتونی نگاه کنی میزان وام چقدره 

اگر مهربانی بانک ملی گذاشته برو تو بام نگاه کن یا برو باجه بپرس 

باجناقش گفته منم کمی قرض میدم بهت. شاید داداششم کمی قرض بده. وام هم میتونیم برداریم. تا میگم بخریم د ...

ممکن دیربه عقل برسه

بازور وادارش کن

چندسال بعدگفتن ازخونه بلندبشید چیکارمیخواید بکنید

بگوبخریم بدیم اجاره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
اونقدر نق میزنه که پشیمون میشم از گفتن. ظهر بردم ی خونه دیدیم اینقدر بعدش غر زد که تو میخوای بیچارمو ...

شوهر منم نمیومد خونه ببینیم چون واممون حاضر نبود و خونه فعلی هم فروش نمیرفت،بنابراین ریسک نمیکرد منم پافشاری نکردم تا اون اخرا دیگه کلا دعوا داشتیم اخرشم تا وام اومد دستمون رفتیم قولنامه کردیم البته حرف دوسال پیشه،بعد شروع کردیم قرض کردن🤣برادر شوهر خواهر شوهرم پدرمادرامون.خونه هم فروختیم و با چهارصد میلیون بدهی اومدیم خونه جدید و دوسال کامل بدهی و قرض وقسط پس دادیم دهنمون سرویس شد به معنای واقعی.اما بازم الهی شکرت چون اگه نمیخریدیم هیچوقت نمیشد الان بخریم.حالا شوهرم میگه اگه فشاره تو نبود من این ریسک و نمیکردم

نیازی به قرض کردن نیست

اوراق بخرین و وام مسکن بردارین

فکر می کنم میتونید مبلغ کمتر بردارید

ما میخوایم ۱۲۰۰ برداریم که باید ۳۰۰ بدیم بخریم

قسط هم ۲۵ تومن

شما ۶۰۰ بردارید،، ۱۵۰ بدین بخرین

۴۵۰ دستتون رو میگیره

قسطش هم حدودا ۱۳ تومن میشه

باقیشم خونه رو بدین رهن

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)