2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چه جوابی می دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 65 پست
بگو اوکی خیالتون راحتببین من خودم ازونهایی هستم که از تبریک تولد خوشم نمیاد،بهم هدیه بدن خوشم نمیاد ...

من فقط به خدا قصدم تبریک ساده‌ بود

قصد هدیه و سوپرایز اینا نداشتم 

آخه بعدم بلاک م کرد بی دلیل و قطع ارتباط کامل 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو چه خوب که خودت گفتی چون منم چیزی نخریده بودم و بلاکش کن و قطع رابطه چه ادم بیشعووووووری

والا اون منا بلاک کرده

بعدم قطع رابطه کامل کرد

به خدا من فقط خوبی و محبت کردم بهشون 🥲

چرا انقدر درگیر این خانمیکل تاپیکات همینهزیادی پیگیر کسی باشی بهت شک میکنن میخوان ازشون دور باشی

بهش وابسته شده بودم

الان چند ماهه که دیگه اون قطع رابطه کامل کرده با من

من به خدا هیچ بدی و بی احترامي بهشون نکردم

ولی اون چندين بار به من بی احترامي کرد

بعدم بلاک کرد 🥲

بهش وابسته شده بودمالان چند ماهه که دیگه اون قطع رابطه کامل کرده با منمن به خدا هیچ بدی و بی احترامي ...

بی خیالش شو دختر ،خوشش نمیاد ،من تجربه توروداشتم ،الان خودم دقیقا برعکس شدم و تازه اون دوست دوران هجده بیست سالگیمو درک میکنم ،خیلی سریش بودم،خوبی هم میکردم،بابا طرف نمیخواست،حوصله نداشت،خسته بود،اصلا ازینهمه بودن یکی ادم خسته میشه ،و الان حتی بعد هزارسال یه پیامم نمیدم،وقتی کسی خوشش نمیاد ازت چرا پیگیریش میشی،ولش کن بشین زندگیتو کن ،هرچی بیشتر بهش فکر کنی،تصمیمات و مزاحمت های عجیب غریب دیگه ایی به ذهنت میزنه به حساب خودت فکر میکنی خوشحالش کنم ،بدتر طرف میکنه وای این چرا اینجوریه ،چرا ول کن نیست،

رو عزت نفس ات کارکن یک مقدار عزیزم 

حتی خیلی وقتها یک پیام میتونه آزار دهنده باشه،

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

نه تو بدی نه اون،فقط رها کردن میخواد و تمام

بی خیالش شو دختر ،خوشش نمیاد ،من تجربه توروداشتم ،الان خودم دقیقا برعکس شدم و تازه اون دوست دوران هج ...

من دیگه رهاش کردم

مناسبت های مختلف مثل عید و تولد و ...‌ واسش پیام تبریک می دادم ولی الان چند وقته نمی دم گفتم شايد اصلا خوشش نیاد از پیام 

حضوری هم دیگه نرفتم دیدنش

کاش از اول باهاشون دوست نشده‌ بودم

انگار نمی خواست منو🥲🥲🥲

حتما مادرشوهرته

نه من مادر شوهرم فوت کردن اتفاقا مادر شوهرم دوست داشت کسی به یادش باشه خيلی مهربان بودن خوبی رو یا خوبی جبران مي کردند کاش زنده بود🥲🥲🥲

یه دوست دوره

نه من مادر شوهرم فوت کردن اتفاقا مادر شوهرم دوست داشت کسی به یادش باشه خيلی مهربان بودن خوبی رو یا خ ...

بله خوندم متوجه شدم پس اگر یه دوست دوره و تاثیری تو زندگیت نداره راحت میتونی بذاریش کنار منم خيليا رو کنار گذاشتم 

بله خوندم متوجه شدم پس اگر یه دوست دوره و تاثیری تو زندگیت نداره راحت میتونی بذاریش کنار منم خيليا ر ...

فقط بهش وابسته‌ شده بودم 

من خیلی زود به یکی وابسته میشم 🥲🥲🥲

فقط بهش وابسته‌ شده بودم من خیلی زود به یکی وابسته میشم 🥲🥲🥲

درسته ولی دیگه چاره ای نیست من تو دوران بچگی از دوستام زخم خوردم الان دیگه دلم نمیخواد هیچ دوستی داشته باشم میترسم بازم اذیتم کنن شمام فراموشش کن 

من دیگه رهاش کردممناسبت های مختلف مثل عید و تولد و ...‌ واسش پیام تبریک می دادم ولی الان چند وقته نم ...

ببین ایشالله همش تو سلامت و حال خوب باشه 

ولی یک توصیه خواهرانه دارم برات

نه تو خوشی نه در ناخوشی نه بهش دیگه پیام بزن ،نه زنگ بزن،نه حال و احوالش رو از کسی بپرس

دیگه نه درموردش بنویس،نه بگو ،نه بشنو ،این به خودت کمک میکنه ،اولش سخت ولی بعد راحت میشی

روی عزت نفس ات هم ازهمین امروز کار کن چون این مشکل تو ریشه اش اینه،کتاب بخون ،تلقین بنویس وتمرین و تکرار کن ،حسابی قوی میشی