2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چه جوابی می دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 65 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ادم خوبیه قدرش رو بدون

اگ اطرافیان من بودن قبل اینک بهشون تبریک بگم شماره کارت میفرستادن

😂🤣

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

من نمي دونستم چی جوابش رو بدم

این شخص کی هست؟

میتونستی بگی خانم فلانی کادو کجا بود ،دلتو خوش نکن

کی الان حال داره برای افراد درجه چند زندگیش وقت و هزینه کنه، فوقش ۴ تا کلمه س درقالب یه پیام  با یه استیکر خنده

بگو چه خوب که خودت گفتی چون منم چیزی نخریده بودم و بلاکش کن و قطع رابطه چه ادم بیشعووووووری

من نمی دونم چرا سکوت کردم از شدت ناراحتی🥲🥲🥲بعدم اون منا بلاک کرد بی دلیل

نه به خدا من کاریش نکردمجز خوبی و محبتفقط پیام تبریک دادماصلا قصد هديه بردن نداشتم

ولش کن محلش نزار به بعضیا توجه کنی فکرمیکنن شخص خاصی اند

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

این شخص کی هست؟میتونستی بگی خانم فلانی کادو کجا بود ،دلتو خوش نکنکی الان حال داره برای افراد درجه چن ...

دوست دور

کاش اصلا پیام هم نداده بودم پشیمون شدم خییلی 

بنویسید اگه میخواستی هم قرار نبود کادو بدم😐😂

اینو شوخی کردم

من بودم جواب نمیدادم کاملا بی توجه و  بی تفاوت 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

اسی ولی بنظرم شاید منظور بدی نداشته

من خودم دانشجوام و هیچ درامدی ندارم بعد یکی از خاله هام و دختر خاله هام برام کادوی تولد گرون میخرن 

من همیشه باخنده میگم خیلی لطف میکنید ولی کادو نخرید 

چون وقتی میخرن انتظار کادوی گروه قیمت دارن و منم اصلااا الان در شرایط خرید کادو نیستم 

همین چند روز پیش تولد دختر خالم من ۱تومن پول کادوم رفت

بگو اوکی خیالتون راحت

ببین من خودم ازونهایی هستم که از تبریک تولد خوشم نمیاد،بهم هدیه بدن خوشم نمیاد مگه دو سه نفری که باهم زندگی میکنیم،از سورپرایز به هیچ عنوان خوشم نمیاد

ازین تبریک های از سر وظیفه و عادت یا تازه یکی اشنا میشه خوشم نمیاد

دلیلشم اینکه یک نمیخوام مدیون کسی باشم،دو ،خودم اکثرا روز تولد دیگران یادم نمیمونه،و کلا خیلی تو مود این مسائل نیستم ،پس واقعا به دل نگیرید،چون ایرانی جماعت فقط تعارف میکنه ،میگم بابا نمیخوام باز میره میگیره ،منم شده جدی برخورد کردم 

حتی اعلام کردم از سورپرایز خوشم نمیاد حرف حالیشون نیست جدی شدم

پس احتمالا ایشونم زخم خورده همچین موضوعاتی😅😅