2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چه جوابی می دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 65 پست
عزیزم ،خداروشکر حالا که اگاهی پیدا کردی میتونی خودت رو به تعادل برسونی با تمرین کردن ،نه گفتن یاد بگ ...

به نظر شما طرف مقابلم چه شخصیتی داشت 

همیشه با تندی باهام حرف می زد

گاهی جواب پیام هام رو با سردی می داد 

گاهی می گفت عزیزم گاهی هم با کلماتي مثل شما و خانم و ..... باهام حرف می زد

خودش بهم شماره‌ داد گفت زنگم بزن پیامم بده کاری داشتی بگو

بعدم آخر سر این جور کرد🥲

به نظر شما طرف مقابلم چه شخصیتی داشت همیشه با تندی باهام حرف می زدگاهی جواب پیام هام رو با سردی می د ...

اونم به نظر میاد خودشیفته باشه 😅😅😅

ولی دیگه ولش کن ،رهاش کن ،فکرنکن درموردش ،چون حیف از اعصاب خودت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونم به نظر میاد خودشیفته باشه 😅😅😅ولی دیگه ولش کن ،رهاش کن ،فکرنکن درموردش ،چون حیف از اعصاب خودت

همین آدم رفت مسافرت مشهد من اصلا روحم خبر نداشت ساعت سه ظهر تابستون زنگ زده بود بهم با عصبانيت که خوابین و بعدم گفت سایز مانتو تون رو می خواستم خلاصه گذشت و بعد چند روز پیام داد به شوهرت بگو بیاد فلان جا ازم بگيره مانتو رو گفتم شوهرم کاره نمی تونه بیاد خودم بیام که دوباره با لحن تند و عصبانیت گفتن نه اصلا به هیچ وجه خودت نیا من اصلا نمیارم به خودت بدم خلاصه‌ گذشت و بعدا داد ساعت يازده شب شوهرش آورد در خونه‌ مون