2777
2789
عنوان

طلاق یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 70 پست
نمیدونم، تا قبل از اینکه ازدواج کنم خواستگارم بود.

پس فکرشو  بنداز دور 

الکی خیالبافی نکن 

یه بچه داری و به فکر بچه خودت باش 

سعی کن زندگیتو نگه داری 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

عزیطم جلو بقیه که جتلمنه. تو خونه سگ وحشیه. رفته بودم محل کارش حتی قندون جلوی همکار زن میذاش میگف بف ...

از خدا برات آرامش میخام یه خانم برات تاپیک زده بود که چرا این همه شما تاپیک میزنی و همش یه متن رو کپی میکنی برا همین اومدم خوندم ...عزیزم اعسار یعنی ندارم هیچی کار کنم در حد توانم به همسرم کمک میکنم ولی همسر شما شغل داره فقط یه درصدش رو دادگاه برا شما تعیین می‌کنه دیگه اعسار نداره تازه شانس آوردی که پرستاره و حقوقش هم که روشنه دادگاه از روی فیش حقوقی درصد نفقه مهریه تعیین می‌کنه البته بعد از اینکه یه جفت کفش آهنین خریدی و پاره کردی بعد ممکنه ازش بگیری الان دادگاه طرفه مرد هستش بماند که میگی همسرت جنتلمنه پس حتما دادگاه موجه میبینش و بعید از این حرفا ...مگه نامه پزشکی قانونی  که جاییت شکسته خدای نکرده و شاهد و این چیزا رو هم ببری وگرنه برای دوتا کبودی فوقش ده تومن هم نمیدن دیه

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از خدا برات آرامش میخام یه خانم برات تاپیک زده بود که چرا این همه شما تاپیک میزنی و همش یه متن رو کپ ...

کبودی هم نبود، دوتا رد چنگ. جای سیلی هم که رفته بود.

شوهرمم قراردادیه رسمی نیس، میترسم بره کارشو ول کنه بخاطر اینکه پول نده. نمیدونم کلا ادم خسیسیه دلش نمیاد مهریمو بده مطمئنم

واقعا زندگی با خانواده شوهر سخته.اگه خودت میتونی از خانوادت ول بگیر برین یه جایی رو رهن کنید شاید شو ...

عمرا این کارو کنم. بره از خونوادش بگیره چون دارن خیلیم دارن

بعدشم اگه این کارو بکنم صد در صد طلاق میگیرم میرم با اسایش زندگی میکنم چیکار دارم یه سگو باخودم همراه کنم غذام بدم بهش

بنظرم شوهرت زیر سرش بلند شده چکش کن یه مدت ببینی چ مرگشه

چطور چک کنم خواهر با بچه ی ۱۰ ماهه. ولی کاش اینجوری باشه و اون زنه عفریته از اب دربیاد همشونو به خاک سیاه بنشونه

پس فکرشو بنداز دور الکی خیالبافی نکن یه بچه داری و به فکر بچه خودت باش سعی کن زندگیتو نگه داری

دیگه وقتی نه خونوادم احترام داره نه خودم ، دلمو به چی خوش کنم؟ به کتکاش؟

چطور چک کنم خواهر با بچه ی ۱۰ ماهه. ولی کاش اینجوری باشه و اون زنه عفریته از اب دربیاد همشونو به خاک ...

تلگرامشو بریز رو گوشیت 

گوشیشوچک کن

چندبار رفت امدشو چک کن

گفتم شاید ولی از محیط کاری بیمارستان چیزای مثبتی نشنیدم

حرص وجوشش بده غذاهای پرچرب بهش بده قند و شکر زیاد بهش بده بزار زودتر بمیره از دستش راحت شی

😂😂😂😂ای بابا قاتل دوس ندارم بشم. خدا اگه بخاد امشبو میخابه خودش صب بیدار نمیشه. حیف نیس من دستمو به خون کثیفش الوده کنم

کبودی هم نبود، دوتا رد چنگ. جای سیلی هم که رفته بود.شوهرمم قراردادیه رسمی نیس، میترسم بره کارشو ول ک ...

عزیزم این شوهرتون پرستار چه بخشی هستن خیلی برام تعجبه قراردادی هم هست ولی حقوقش ماشاالله خیلی خوبه که والله من حقوقم با همه مزایا و اضافه کاری و پاداش پنج شیش تومن بیشتره از ایشون .....نگران نباش مگه خوشی زده زیر دلش که کارشون ول کنه با این حقوق خودت فیش حقوقیش رو دیدی مطمعنی ۲۵میگیره چون رسمی هم نیست عجیبه فردا تو دادگاه نگه بیکارم

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

تلگرامشو بریز رو گوشیت گوشیشوچک کنچندبار رفت امدشو چک کنگفتم شاید ولی از محیط کاری بیمارستان چیزای م ...

اره میدونم، ولی گوشیش رمز داره نمیده بهم

نمیدونم چه مرگشه

امیدوارم خدا جوابشو بده من دستمو بچه بسته

عزیزم این شوهرتون پرستار چه بخشی هستن خیلی برام تعجبه قراردادی هم هست ولی حقوقش ماشاالله خیلی خوبه ک ...

اره ۲ جا کار میکنه. یه جا خصوصی مرکز دیالیزه. یه جا هم مرکز بهداشته درمانگاهش. روهم ۲۵ میگیره. ولی فیششو نشونم نداده تاحالا خودش که انقد میگه

دیگه وقتی نه خونوادم احترام داره نه خودم ، دلمو به چی خوش کنم؟ به کتکاش؟

ببین برای اینکه بهمون احترام بزارن باید خودمون احترام بزاریم 

ادم همیشه خودش باعث احترام یا بی احترامی میشه 

به خانوادش توهین کردی به خودش توهین کردی پس توقع نداشته باش احترام بهت بزارن 

ولی از این به بفد سعی کن جوری احترام خودتو نگه داری که همه به احترام خودت و حرفت بلند بشن 

نترس درست میشه فقط خودت باید بخوای 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌