2821
2789
عنوان

طلاق یا نه

612 بازدید | 70 پست

سلام خانما با شوهرم سر اینکه اومد از سرکار بخاطر چیز چرت منو دعوا کرد سرم داد زد دعوا کردیم برگشت به بچم گف مامانت فلان شدس ولش کن. منم اینو شنیدم با مشت کوبیدم پشتش. داد زد گف میطنمتا موهامو از پشت محکم کشید دعوا شدت گرف دو سه تا سیلی خیلی محکم زد بهم. جلوی پدر مادرش که اومدن با صدای ما. چون توی یه ساختمونیم. بعدشم من زنگ زدم مامانم اینا اومدن دنبالم. خیلی وقته میگم از ساختمون مامانت اینا بریم جای دیگه. اونا پول اجاره ی اونجارو بدن به ما. قبول نمیکنه میگه ندارم یا اونا قبول نمیکنن. درحالیکه ۱۰۰ درصد دعواهامون بخاطر اونا و اماردادنای اوناس. بااینکه زندگیمون داره از هم میپاشه حاضر نیس از اون خرابشده دربیایم. بخاطر اینکه مامانش اینا اومدن به من فوش دادن منم جواب فوش رو دادم شوهرم گف میرم درخونه مامانت ابروشونو میبرم. ماهم خونمون دوربین مداربسته داره ازش فیلم گرفته داداشم. درو براش باز نکردن ولی جلو درهمسایه کلی فوش به مامانم داده. رفتیم شکایت کردیم هنوز نتیجش معلوم نشده. خودمم رفتم پزشکی قانونی نوشت جای سیلی و اینارو

به نظرتون ازش جدا شم؟ تازگیا خیلی دست بزن پیدا کرده همش کتک میزنه تو دعوا. اولین بار هم سر طرفداری از مامانش توی بارداریم منو کتک زد صورتم کبود شده بود. ماشینشم زده به اسم اونا بهونش اینه که یبار توی دعوا گفتم میرم طلاق بگیرم. به نظرم خودشو اماده میکنه واسه طلاق اولویتش مامانش اینا شدن. شرطم اینه از اونجا دربیاد وگرنه طلاق. شما نظرتون چیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یا نه

دنیای بعد از طلاق دنیای خوبی نیست 

دیگه قانون های خودتو نداری 

همه یه جوری بهت نگاه میکنن اینگار جذام داری 

دیگه اون ادم سابق نمیشی

باور کن دنیای بعد طلاق دنیای خوبی نیست 

بجنگ برای زندگیت و درستش کن 

با سیاست رفتار کن و جبهه نگیر 

هیچ وقت خواسته هاتو با زور نخواه 

یه جوری بگو که طرف خودش با رضایت کامل انجام بده 

و در اخر 

دنیای بعد از طلاق دنیای خوبی نیست 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

بهتره ببینی میاد سمت واسه ابراز پشیمونی یا نه 

وگرنه هرچی اینجور پیش بره حرمت ها شکسته میشه و از دل هم میرید

اگه زندگیت دوس داری سر به سرش نزار محلش نده

سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
یا نهدنیای بعد از طلاق دنیای خوبی نیست دیگه قانون های خودتو نداری همه یه جوری بهت نگاه میکنن اینگار ...

لجم گرفته باااااید از اون خرابشده در بیایم. مادرش اینا تو شهرستانم خونه دارن. شده اونجا بریم ولی پیش اونا نباشیم

خیلی اذیتم میکنن

لجم گرفته باااااید از اون خرابشده در بیایم. مادرش اینا تو شهرستانم خونه دارن. شده اونجا بریم ولی پیش ...

همین لج و لجبازی هاست که کار دست ادم میده 

دختر میخوای زندگی کنی یا لج و لج بازی 

اره فوشای ناموسی. مخصوصا که بابامم فوت شده. یکی ندونه فک میکنه راسته

ببین وقتی اموالشو به اسم یکی دیگه میکنه پس تو فکرش به جدایی فکر کرده غلط کرده فحش داده جرم میتونی شکایت کنی تصمیمتو جدی بگیر یا رومی رومی یا زنگی زنگی

ببین وقتی اموالشو به اسم یکی دیگه میکنه پس تو فکرش به جدایی فکر کرده غلط کرده فحش داده جرم میتونی شک ...

اخه خودش منو انتخاب کرده بود ۴ سال دوس بودیم میمرد واسم. چرا یهو میخاد پس بزنه منو

همین لج و لجبازی هاست که کار دست ادم میده دختر میخوای زندگی کنی یا لج و لج بازی

لج بخاطر خوشبخت شدنمه. از سر بچه بازی نیس. میخام و اصرار دارم از اون خراب شده دربیاد چون حرمتی نمونده بینمون

لج بخاطر خوشبخت شدنمه. از سر بچه بازی نیس. میخام و اصرار دارم از اون خراب شده دربیاد چون حرمتی نموند ...

یا این لجبازی خوشیخت نمیشی دختر خوب 

بجای لجبازی با منطق و سیاست وارد شو 

بزار جوری باشه که خودش بگه از اینجا بریم 

اخه خودش منو انتخاب کرده بود ۴ سال دوس بودیم میمرد واسم. چرا یهو میخاد پس بزنه منو

شوهرم سه سال رفت اومد خواستگاریم بابام منو نمیداد بهش میگفت دخترم سنش کم این هرهفته میومد با پدرم حرف میزد الان میگه میخواستم که داشته باشمت دست نیافتنی بودی برام ببین خواهری هزار تا دلیل داره ممکن اخلاقتو دیده یا اون عشق از سرش پریده دلیلش مهم نیست فقط میدونم مردی که بخواد با زنش زندگی کنه نمیاد بره دم خونه مادرزنش ابروریزی کنه بخودت بیا عزیزم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز