2777
2789
عنوان

طلاق یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 70 پست
اهان من که طرحی بودم فقط یباز روز پرستار یه تومن زده بودن دو سال پیش بود. حالا نمیدونم زیاد کردن یا ...

کلن طرح بدون حقوقه 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

۲ سال. از اطرافیان یا دوستا میدونی پرستار چند میگیره میانگین؟ یا تعرفه و این چیزا

نمی‌دونم عزیزم خبر ندارم پرستار چقدر حقوقشه 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

من بجای شما بودم فکر و نظرم این بود که حتی اگه جدا بشم برم ادامه شغلم رو پیگیری کنم حالا بیمارستان که ادامه ندادی لااقل کلینیک یا درمانگاه مراکز خدمات درمانی پیگیری شغلت رو داشته باش و ادامه بده 

من بجای شما بودم فکر و نظرم این بود که حتی اگه جدا بشم برم ادامه شغلم رو پیگیری کنم حالا بیمارستان ک ...

اره حتما این کارو میکنم. ولی بچم کوچیکه فعلا ۱۰ ماهشه

خیلی بد قلقله با کسی نمیمونه و اینکه شیر خودمو میخوره و با شیر سینه میخابه فقط.

عزیزم اونجا همه افراد با تخصص از کودک مراقبت میکنن یعنی واقعا در تعجبم که چرا پرستاری رو رها کردی بخاطر بچه ای وای برمن

عزیزم اونجا همه افراد با تخصص از کودک مراقبت میکنن یعنی واقعا در تعجبم که چرا پرستاری رو رها کردی بخ ...

همکارمم میگف تا ۱ و نیم سالگی بچه مرخصی بدون حقوق میگیره

اره حتما این کارو میکنم. ولی بچم کوچیکه فعلا ۱۰ ماهشه

خدا برات بهترینا رو رقم بزنه شوهرت که ماشاالله دو جا کار می‌کنه خودتم پرستار هستی ولی الان خودتو خونه نشین کردی تو رو خدا یه مشاوره برو یعنی از نون شب برات واجب تره که ذهن و فکرت رو باز کنه و سر رشته زندگیت دستت بگیری بخدا من با چه مکافاتی قبول شدم جون کندم که فقط یه شغل داشته باشم زندگیمو بچرخونم کلفتی مردم رو توی روز میکردم که یه جا خواب داشته باشم فکر کن کلفتی یه پیر زن ایزولایفی رو میکردم دیگه خودت بدون چیا کشیدم شبم درس می‌خوندم یعنی وضعیتم خیلی وخیم بود ولی خدا آجر کار بنده هاش رو میده شمام درست فکر کن تا خدا راضی باشه و زندگیت درست بشه حیفه بخدا حیفه 

خدا برات بهترینا رو رقم بزنه شوهرت که ماشاالله دو جا کار می‌کنه خودتم پرستار هستی ولی الان خودتو خون ...

علاقه و احترامی بینمون نیست. هرچی خدا بخاد

تلاشمو میکنم بخاطر بچه