2777
2789
عنوان

طلاق یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 70 پست
اره ۲ جا کار میکنه. یه جا خصوصی مرکز دیالیزه. یه جا هم مرکز بهداشته درمانگاهش. روهم ۲۵ میگیره. ولی ف ...

تو رو خدا بخاطر بچه آت بساز ......حالا اگه طلاق گرفتی و اون فامیلتون نیومد خواستگاری بعد چی گلم بخدا دنیای بعد از طلاق خیلی وحشتناکه مگر اینکه خانواده خیلی خوبی داشته باشی از هر نظر بعدم بچه آت میشه بچه طلاق تو رو خدا برگرد سر زندگیت

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تو رو خدا بخاطر بچه آت بساز ......حالا اگه طلاق گرفتی و اون فامیلتون نیومد خواستگاری بعد چی گلم بخدا ...

باید فکرامو بکنم، خیلی درگیرم. از همه سوال میکنم کنکاش میکنم باخودم

شما گفتی حقوقت الان چقدره؟ میخام ببینم شوهرم راس گفته یا نه

باید فکرامو بکنم، خیلی درگیرم. از همه سوال میکنم کنکاش میکنم باخودمشما گفتی حقوقت الان چقدره؟ میخام ...

عزیزم من رسمی هستم پرستار نیستم ...حقوقمم یکسان نیست اضافه کاری داشته باشم و بعضی از روزا پاداش و بقیه موارد داره ولی پایه حقوق من ۳۲هستش 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

پرستارکه بخاطربچه خونه نشینم. کسی نیس نگهش داره

خودتون هم پرستارین و ادامه ندادین خودم بیمارستان الان مهد رایگان داره با بهترین پرسنل  نگهداری میکنن از کودکتون ....واااای چقدر عجیب سر در گمم کردی

میزاشتی مهد میرفتی

عزیز پرسنل بیمارستان همشون بچه هاشون مهد رایگان دارن داخل خود بیمارستان با بهترین کیفیت نگهداری میکنن از بچه ها تا سن هفت سالگی نگهداری میکنن دیگه مهد دیگه نیاز ندارن ایشون 

پاداش رو واسه چی میدن؟ اره دیدم ماما هستین.

به زبان عامیانه بگم هر شغلی در هر حیطه یه سری قوانین دارن خب پرسنل رعایت کنند بعضی از ایام سال که خاص هستن مثل عید غدیر عید نوروز وووو .....پاداش تعلق میگیره

به زبان عامیانه بگم هر شغلی در هر حیطه یه سری قوانین دارن خب پرسنل رعایت کنند بعضی از ایام سال که خا ...

اهان من که طرحی بودم فقط یباز روز پرستار یه تومن زده بودن دو سال پیش بود. حالا نمیدونم زیاد کردن یا بقیه مناسبتا هم میدن به شوهرم یا نه

اهان من که طرحی بودم فقط یباز روز پرستار یه تومن زده بودن دو سال پیش بود. حالا نمیدونم زیاد کردن یا ...

چند سال طرح رفتی