2777
2789
عنوان

طلاق یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 70 پست
شوهرم سه سال رفت اومد خواستگاریم بابام منو نمیداد بهش میگفت دخترم سنش کم این هرهفته میومد با پدرم حر ...

پس اگه اینطوره رابطمون تموم شدس

من فک میکردم جای بخشش میتونه باشه...

مثلا چیکار کنم اینو بگه؟

یه چند وقتی بزار اب از اسیاب بیوفته 

یه چند وقتی برو توی یه ورژن خوب و مهریان 

هم برای خودش هم خانوادش 

بعد که همه نظرشون نسبت بهت عوض شد 

اون موقع با سیاست حرفتو بزن 

الان وقتش نیست الان همه جبهه گرفتن 

پس سعی کن نظرشونو نسبت به خودت عوض کنی 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه چند وقتی بزار اب از اسیاب بیوفته یه چند وقتی برو توی یه ورژن خوب و مهریان هم برای خودش هم خانوادش ...

این حرفا خیلی خنده داره دیگه. طرفم ادمیزاد نیس. خودشون از اول جبهه داشتن وگرنه من با جواب دادنم فقط خودمو خالی کردم همین. 

این حرفا خیلی خنده داره دیگه. طرفم ادمیزاد نیس. خودشون از اول جبهه داشتن وگرنه من با جواب دادنم فقط ...

بجنگ برای زندگیت بجنگ برای ایندت 

حرفام خنده دار نیست 

چون تجربه دارم بهت میگم 

دنیای بعد از طلاق واقعا دنیای خوبی نیست 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

بجنگ برای زندگیت بجنگ برای ایندت حرفام خنده دار نیست چون تجربه دارم بهت میگم دنیای بعد از طلاق واقعا ...

پسرخالمم طلاق گرفته خیلی ادم خوبیه. اگه قراره خودمو نابود کنم میرم با اون

اونم زنش بهش خیانت کرد. وگرنه خیلی پسر پاک و باایمانیه.

پس اگه اینطوره رابطمون تموم شدسمن فک میکردم جای بخشش میتونه باشه...

ببین جنگ اول به از صلح اخر نه میتونی ببخشی بخاطر بچت ی فرصت دیگه بدی ولی باید اول اون شوهرت پشیمون شده باشه از کارش انسان قابل تغییر اگه خودش بخواد

اسی جان  تاپیک قابلیت گفته بودی که شوهرت ممکنه اعسار بزنه ......شوهرت بیکار یا شغل آزاد کم درآمد که نیست که میگی ممکنه درخواست اعسار بزنه میگی که پرستاره همسرت پس نمیتونه همچین درخواستی  رو از دادگاه بخواد......بعدم خیلی تعجبه پرستار بیمارستان و دست بزن و فحاشی کنه خیلی عجیبه چندین ساله که پرستارایه آقا رو اطرافم دیدم بخدا یکی از یکی پرنسس تر شانس تو تو زرد از آب درآمده خدا بهت کمک کنه خواهر با این پرستار خشن

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

پسرخالمم طلاق گرفته خیلی ادم خوبیه. اگه قراره خودمو نابود کنم میرم با اوناونم زنش بهش خیانت کرد. وگر ...

از همین الان شوهر آینده رو هم انتخاب کردی بشین خواهره من به خاطر اون بچه طفل معصوم آروم باش زندگیتو بکن  

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

اسی جان تاپیک قابلیت گفته بودی که شوهرت ممکنه اعسار بزنه ......شوهرت بیکار یا شغل آزاد کم درآمد که ...

عزیطم جلو بقیه که جتلمنه. تو خونه سگ وحشیه. رفته بودم محل کارش حتی قندون جلوی همکار زن میذاش میگف بفرمایین دیدم نگاهتون به قندون بود. در این حد. البته منم دعواش کرده بودم چرا به خانم همکار انقد رو میدی

بعدشم پرستاره ماهی ۲۵ میگیره و هیچی به اسم خودش نداره، احتمالا اعسار بزنه

از همین الان شوهر آینده رو هم انتخاب کردی بشین خواهره من به خاطر اون بچه طفل معصوم آروم باش زندگیتو ...

طفل معصوم بیچاره سر دعوای ما با داد پدرش لرزه به جونش افتاده بود اونقد گریه کرد سیاه شده بود