سلام خانما با شوهرم سر اینکه اومد از سرکار بخاطر چیز چرت منو دعوا کرد سرم داد زد دعوا کردیم برگشت به بچم گف مامانت فلان شدس ولش کن. منم اینو شنیدم با مشت کوبیدم پشتش. داد زد گف میطنمتا موهامو از پشت محکم کشید دعوا شدت گرف دو سه تا سیلی خیلی محکم زد بهم. جلوی پدر مادرش که اومدن با صدای ما. چون توی یه ساختمونیم. بعدشم من زنگ زدم مامانم اینا اومدن دنبالم. خیلی وقته میگم از ساختمون مامانت اینا بریم جای دیگه. اونا پول اجاره ی اونجارو بدن به ما. قبول نمیکنه میگه ندارم یا اونا قبول نمیکنن. درحالیکه ۱۰۰ درصد دعواهامون بخاطر اونا و اماردادنای اوناس. بااینکه زندگیمون داره از هم میپاشه حاضر نیس از اون خرابشده دربیایم. بخاطر اینکه مامانش اینا اومدن به من فوش دادن منم جواب فوش رو دادم شوهرم گف میرم درخونه مامانت ابروشونو میبرم. ماهم خونمون دوربین مداربسته داره ازش فیلم گرفته داداشم. درو براش باز نکردن ولی جلو درهمسایه کلی فوش به مامانم داده. رفتیم شکایت کردیم هنوز نتیجش معلوم نشده. خودمم رفتم پزشکی قانونی نوشت جای سیلی و اینارو
به نظرتون ازش جدا شم؟ تازگیا خیلی دست بزن پیدا کرده همش کتک میزنه تو دعوا. اولین بار هم سر طرفداری از مامانش توی بارداریم منو کتک زد صورتم کبود شده بود. ماشینشم زده به اسم اونا بهونش اینه که یبار توی دعوا گفتم میرم طلاق بگیرم. به نظرم خودشو اماده میکنه واسه طلاق اولویتش مامانش اینا شدن. شرطم اینه از اونجا دربیاد وگرنه طلاق. شما نظرتون چیه
اسی جان تاپیک قابلیت گفته بودی که شوهرت ممکنه اعسار بزنه ......شوهرت بیکار یا شغل آزاد کم درآمد که نیست که میگی ممکنه درخواست اعسار بزنه میگی که پرستاره همسرت پس نمیتونه همچین درخواستی رو از دادگاه بخواد......بعدم خیلی تعجبه پرستار بیمارستان و دست بزن و فحاشی کنه خیلی عجیبه چندین ساله که پرستارایه آقا رو اطرافم دیدم بخدا یکی از یکی پرنسس تر شانس تو تو زرد از آب درآمده خدا بهت کمک کنه خواهر با این پرستار خشن
حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان میباشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید
اسی جان تاپیک قابلیت گفته بودی که شوهرت ممکنه اعسار بزنه ......شوهرت بیکار یا شغل آزاد کم درآمد که ...
عزیطم جلو بقیه که جتلمنه. تو خونه سگ وحشیه. رفته بودم محل کارش حتی قندون جلوی همکار زن میذاش میگف بفرمایین دیدم نگاهتون به قندون بود. در این حد. البته منم دعواش کرده بودم چرا به خانم همکار انقد رو میدی
بعدشم پرستاره ماهی ۲۵ میگیره و هیچی به اسم خودش نداره، احتمالا اعسار بزنه