2777
2789
عنوان

هیچ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را ندارد

320 بازدید | 37 پست

امیدوارم  دخترای‌ سرزمین‌ من‌ بیدار  شن‌ از‌ خواب‌ غفلت‌

طبق‌ تجربه شخصیم‌  میخوام  بگم‌  هیج‌ وقت‌ تمامتون‌ 

رو‌ برای  هیچ‌ مردی  نزارین

دنبالش‌ نرین‌ وقتی‌ قهر  کرد خودتون‌ دوست‌ داشته باشین‌

هرچی‌ بیشتر  بهش  ثابت‌ کنی‌ عاشقش‌ هستی‌ ازت‌ دورتر‌ میشه  خواهش‌ میکنم  از  خود گذشتگی ن‌نکنید 

اگر  روزی  جهان‌ را  ترک  کنم‌ دوست‌ دارم  دو  جمله‌ به‌ هم‌‌جنس‌ های‌ خودم  نصیحت‌ کنم  اول  اینکه  هیج‌ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را‌ ندارد‌  دوم اینکه‌ وابسته‌ مردی‌ نباشید‌✌

بعله

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته خصوصیات اخلاقی و رفتاری هم آدم ها مثل هم نیست

تاکید  میکنم‌ هیج‌ مردییی‌‌لیاقت‌ عشق‌ را  ندارد از  اول‌خلقت‌ تا‌ اخرین‌ مردی  که‌ بدنیا‌ بیاد

اگر  روزی  جهان‌ را  ترک  کنم‌ دوست‌ دارم  دو  جمله‌ به‌ هم‌‌جنس‌ های‌ خودم  نصیحت‌ کنم  اول  اینکه  هیج‌ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را‌ ندارد‌  دوم اینکه‌ وابسته‌ مردی‌ نباشید‌✌

این شامل همسر نمیشه

فرقی‌ ندارد  شوهر  یا  دوس  پسر‌ دوتاشون‌ از‌ جنس‌ مرد‌ هستن

تاکید میکنم‌ هیج‌ مردییی‌‌لیاقت‌ عشق‌ را ندارد از اول‌خلقت‌ تا‌ اخرین‌ مردی که‌ بدنیا‌ بیاد

من و همسرم سیزده چهارده ساله که با همیم

عشقش بهم اثبات شدست

لیاقت هرچیزیو داره

چون صدشو برای من میزاره

شاید هم بیشتر