2777
2789
عنوان

هیچ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را ندارد

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 37 پست
بنده قصد جسارت نداشتم ببخشید عذر خواهی می کنم

چقدر  مظلوم نماییی‌ میکنید 

اگر  روزی  جهان‌ را  ترک  کنم‌ دوست‌ دارم  دو  جمله‌ به‌ هم‌‌جنس‌ های‌ خودم  نصیحت‌ کنم  اول  اینکه  هیج‌ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را‌ ندارد‌  دوم اینکه‌ وابسته‌ مردی‌ نباشید‌✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید اونقدر درد بکشی باید‌ اونقدر‌ دلت‌ بشکنه‌ و‌ اسیب‌ بیینی‌‌از‌مردا‌ تا ازشون‌ بیزار‌ شی م ...

هههییییی خیلی زود باوریم ولش کن بره خودتو دست کم نگیر انشاالله خدا یه جایی خیلی بد جواب تموم اون خوبی هایی که بهشون کردیمو اونا بد جواب دادن رو بده 

گناه کردیم نه نعمت هایش را گرفت نه رسوایمان کرد اگر بندگی اش را میکردیم چه می‌کرد 🧡🩵

هههییییی خیلی زود باوریم ولش کن بره خودتو دست کم نگیر انشاالله خدا یه جایی خیلی بد جواب تموم اون خوب ...

االهی  امین‌   توروخدا  دلتون‌ نسوزه‌ واسشون‌ 

منکه‌ بخاطر  دل‌ بی  صاحبم‌  دلسوزی‌ کردم‌ الان‌ پشیمانم 

فقط‌ خودتو  دوست‌ داشته‌ باش  و  دنبال هیج‌مردی  نرو‌

اگرم‌ یروز  وارد  رابطه  شدی  صدتو‌ نزار‌ ناز‌ کرد‌  ولش‌کن‌ 

اگه بقول  امروزی‌ ها‌ پسرا  پرنسس‌‌شدن‌ مقصرش‌ ما‌ دختراییم

اگر  روزی  جهان‌ را  ترک  کنم‌ دوست‌ دارم  دو  جمله‌ به‌ هم‌‌جنس‌ های‌ خودم  نصیحت‌ کنم  اول  اینکه  هیج‌ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را‌ ندارد‌  دوم اینکه‌ وابسته‌ مردی‌ نباشید‌✌

االهی امین‌ توروخدا دلتون‌ نسوزه‌ واسشون‌ منکه‌ بخاطر دل‌ بی صاحبم‌ دلسوزی‌ کردم‌ الان‌ پشیما ...

والا عزیزم به اجبار منو شوهر دادن منم چون کسی نبود خرجمو بده راضی شدم شوهر کردم همه جوره بهش بها دادم با اینکه خیلی ازش سرم حالا دیگه پرو شده خودشو بالاتر میبینه ولی اوایل اونجوری نبود بخدا میمرد واسه یه بار دوست دارم گفتن من ولی چون زیادی بهش بها دادم فکر کرد حتما یه الماسی چیزی هست 

گناه کردیم نه نعمت هایش را گرفت نه رسوایمان کرد اگر بندگی اش را میکردیم چه می‌کرد 🧡🩵

والا عزیزم به اجبار منو شوهر دادن منم چون کسی نبود خرجمو بده راضی شدم شوهر کردم همه جوره بهش بها داد ...

همشون‌ برن  بدرک‌ 

کاش‌ ما‌ دخترای  ساده‌ قدر  خودمونو‌ بدونیم

من یه چندباری که اینجوری خودشو سر میدونست و هرچی دلش می‌خواست میگفت  لی لی به لالاش گذاشتم ولی دیگه نه 

چون هیچ پشتوانه ای ندارم که بهش تکیه کنم مجبورم بمونم باهاش ولی به خودم قول دادم آدم نیستم که دیگه ازین به بعد بیشتر از چیزی که لایقشه بهش ارزش بدم  

درست همونجوری باهاش رفتار کنم که بشه همون آدم سابق بفهمه واقعا هیچ ع   نیست