2777
2789
عنوان

بنظرتون من حسودم !

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 141 پست

یعنی بدم میاد از ادمایی که فرق میزارن ،عزیزم ناراحت نشی ازم اما تمام بیشوریاشون تقصیر شوهرته اون باید بهشون بگه و از تو طرفداری کنه نکه از خانوادش بخواد طرفداری کنه.؟

البته تو وخانوادتم مقصرین که همون اول ازشون نخواستین..خواستتو یه جوری به زبون بیار که شوهرت حق و به تو بده نه خانوادش..فقط باید زبون بازی کنی.. فقط جو ری نباشه که بگه از حسودی میگی ...تو صحبتات با کلمات بازی کن تا شوهرت منظورتو بفهمه قشنگ...

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

منم قطعا باشم ناراحت میشم.

چون عروس بزرگم.سر منم خیلی کارارو نکردن و خودشونو به ندونستن زدن.

حتی همین شب چله.

از همون اول هم گفتن یه پسر دیگم داریم ما.

پسرشونم بسیاااار لوس و پرتوقع و بچه س که میخواد ازدواج کنه.واقعا موندم.من که این همه ازشون سر بودم.

کاری واسم نکردن.یه یچه دختر عروسشون بشه چیکار واسش میکنن.

من قطعا اعتراض میکنم.

با گفتن به این نتیجه رسیدم هیچ فایده ایی نداره با عمل باید اعتراض کرد.

گذشته که نکردن گذشت.

ولی الان نسبت به تمام کارها در مورد عروسا اگه ازم نظر میخواستن.میگفتم نمیدونم.

تجربه ایی تو این مورد ندارم.(این متلک به خودشونه)

ولی اگه حرف بزنی.

با اینکه حق داری.ولی میشی آدم بده.

و شوهرت همچین حرفی رو بهت میزنه.

سعی کن با شوهرتم کمی سرسنگینن باشی.به تو چه حرف هیچ خوبی نیست.ّولی عیدتو خراب نکن.

اگه مامان داری برو خونه مامان یا فامیل خودت

میشه برام دعا کنید🙏😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا درکت میکنم وضعیت الان منو جاریمم اینجوریه .اوایل زیادی حساس شده بودم و فقط زندگی رو به خودم و  شوهرم زهر کردم ولی بیخیال شدم دیگه .هرکی یه شانسی داره

♡*مامانِ کیان*♡

عزیزم شما نمیتونی از خانواده همسرت گله داشته باشی مهم همسرت بوده که اون زمان حتی اگه خانوادش هم میخواستن چیز کمی بیارن اگر میخواست میتونست خودش هزینه کنه و با هدایای شما اضافه کنه

شاید برادر همسر دوم شما هم خودش اینکارو برای همسرش کرده و برادر سوم همسرتون هم همینطور 

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

عريزم خودشون متوجه هستن كه واسه شما كم گذاشتن همين كه خواهر شوهرتون بهتون توضيح داده اين براى شما خوبه حتى اگه دروغ بگه،شما هم خودتونو ناراحت نكنين عروس اول بودن هميشه همين بوده همه چيزايى كه بلد نيستن رو اولى امتحان ميكنن واسه بعديا كاملش ميكنن

عروسای اول همیشه همینطورن متاسفانه ینی تا آخررر همش خودشونو با جاری کوچیکترا مقایسه میکنن..

باید تو هر دوره ای سنگ تموم بزارن و از هر چیزی بهترینشو بخرند تا حسرت به دل اولی نمونه

بچع ها شوهر من پدرش اینو یادش داده 

بارها پدر شوهرم بهم گفته زن اگر  بخاد حسادت جاری برادرشکهر کنه شوهرش باید بزنه تو دهنش بگه این چیزا به تو مربوط نمیشه خخخخ 

این جملش چون اموزشی بود منم به زدن کتک اکتفا کردم 😂😂😂

بخدا قسم من خودم خیلی مهربونم تمام میوه ها و اجیل و کیک و ...همه رو خودم تزیین میکنم برای بچه های خاهر و برادر جاریم کروات و گل سر عندونه درست کردم ببرم گیفت میبرم 

خیلی سعی میکنم کمکشون کنم اما کلا حس درونیمو به شماها ففد گفتم اونا فک میکنن من مهربونترین زن دنیام و کلی فحش جلو من به جاریام میدن 

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

خانواده شوهر کلا موجودات رو مخی هستن.....نمیفهمم چرا میخوان ادمو اذیت کنن یکی نیست بگه بابا عروسم عینه دختر خودتونه یکم ادم باشین...منظورم با همه نیست بعضی ها خیلی خوبن ولی هفتاد درصد اون بدجنسیشونو به عروس نشون میدن.... بدیش اینه که مر هم پشتت نباشه هواتو نداشته باشه...من شوهرم جرات داره بگه به تو مربوط نیست یا جرات داره طرف مامانش اینارو بگیره پوستشو میکنم....میدونه عصبانی باشم باید دهنشو ببنده....بعضیا خیلی مظلومن دیگه...

شیوانا جاری داری یا نه  اگرداری بزرگتری یا کوچکتر

ندارم...ولی خانواده شوهرم خیلی جاها برام کم گذاشتن

همیشه میگم هر حسرتی دارم برای زن برادرام و عروس خودم جبران میکنم...یعنی منتظر اون روزم که هر ارزویی داشتم برای دخترای دم بخت براورده کنم که کسی مثل من یه عمر غصه نداشته باشه

مادرشوهر من فقط یک بچه داشت

برای خودش پدرشوهرم کارایی کرد که گفتنی نیست از عزت و احترام و خرید و غیره

سر من انقدر گدابازی دراورد که ابرومو جلو پدر مادرم برد...انقدر دخالت کرد...هر سنگی بلد بود انداخت....

یعنی حالم به هم میخوره به اون روزا وقتی فکر میکنم...

البته خانواده من عاقل بودن هیچ وقت به روم نیاوردن

دو سال عقد بودم جز کادوی عید و تولد یه هزار تومنی خرجم نکردن

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن