2777
2789
عنوان

بنظرتون من حسودم !

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 141 پست
بچع ها شوهر من پدرش اینو یادش داده  بارها پدر شوهرم بهم گفته زن اگر  بخاد حسادت جاری ب ...

ولش کن همین که خودت مهربونی کافیه این فکراهم از سرت بریز بیرون اینجوری فقط اذیت میشی باخودت فک کن اونموقع واقعا نداشتن..

از روز اول قربون صدقه مردا برین پرو میشن...هیچوقت بیش از اندازه بهشون محبت نکنید بعضی موقع ها سفت جدی و بداخلاق باشین تا قدر اخلاق خوبتونو بدونن..البته اینا الان جواب نمیده ها همون روزی که بله رو میگید....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من عروس دوم هستم واقعا زمان جاریم انقدر این رسومات نبوده و خیلییی ساده میگرفتن ولی واسه من شوهرم عالی اورد ولی زمان جاریم پدر شوهرم زنده بود تمام خرج عروس و چه طلاهای سنگینی چنتا تک دست ی ۲۰ تا النگو سرویس سنگین و مهریه بیشتر ولی نوبت من پدر شوهرم فوت کرد و همه خرجا با شوهرم بود من فقطسرویس گرفتم و حلقه  خوب جاریم اینارو بزاره عوض اونا حالا شمام ببین واسه شما چیز بهتری نیاوردن ؟ 

ولی این رسم  رسومات فقط باعث دل شکستن و چشم هم چشمی میشه 

منم عروس بزرگه هستم تازه تفاوت عروسی ما با جاریم فقط یکسال بود ولی باز برای اون خیلی بیشتر کادو اینا گرفتن جالب اینجاست خودم همه کادوهاشو آماده میکردم و تزیین میکردم هیچ وقتم خودمو با اون مقایسه نکردم هیچ وقتم معترض نشدم چون واقعا برادرشوهرم خریده بود من الان باید از دست شوهرم شاکی باشم که اونم بنده خدا اون موقع اوضاش خوب نبود 

زندگی زیباست ...
بچع ها شوهر من پدرش اینو یادش داده  بارها پدر شوهرم بهم گفته زن اگر  بخاد حسادت جاری ب ...

همین بسته دیگه😘

مهربونی مهم ترین هدیه هداس به بنده اش

ول کن حرص خوردن برات لباس و طلا نمیشه

به درک که ندادن فدای سرررررررت

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
ولش کن همین که خودت مهربونی کافیه این فکراهم از سرت بریز بیرون اینجوری فقط اذیت میشی باخودت فک کن او ...

پدرشوهرم مبلیاردره 😂دردش همینه

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
عزیزم من که حبر نداشتم قراره طلا نیارن  پدرمم به هیچ وجه نمیذاشت من چیزز بگم میگفت دعوا سره ما ...

والاواسه من همه چی می اوردن میوه...لباس...طلا...ولی اخلاق گندپدرشوهرم همه روخراب میکرد...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
عزیزم شما نمیتونی از خانواده همسرت گله داشته باشی مهم همسرت بوده که اون زمان حتی اگه خانوادش هم میخو ...

بعضی وقتا این شایده اشتباه از کار در میاد.

برادرشوهر من بیکار و سربازه که میخواد ازدواج کنه.صبح تا شبم سرش تو گوشیشه.

ولی شوهر من.کار میکرد.

من خودم دیدم عید قربان مادرشوهر و پدرشوهرمم که نیومدن خونمون و رفتن خونه مادربزرگ خودشون.

فقط شوهرم اومد خونمون.

میخواست یه النگو برام بیاره.مادرش قیافشو چیپ راست کرد یعنی نمیخواد.

که شوهرم از دست مادرش عصبانی شده بود.

میشه برام دعا کنید🙏😔
همون  از حرفی که گفتی حدس زدم تجربه جاری رو نداری 😩

باور کن جاری هم میتونه مثل خواهر باشه...

چرا نباشه آخه؟

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
كاش همه مردا تك پسر بودن موجودى به اسم جارى نداشتيم😁

مادرشوهر من کاملا جبران کرد...همش میگم ای کاش دختر داشت...میفهمید کاراش چقدر غلطه

حالا جاری که برات اومد میگم بهت😈

شوهرم تک فرزنده متاسفانه