2777
2789
عنوان

بنظرتون من حسودم !

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 141 پست

متاسفانه ادم اون موقع اصلا تجربه نداره که بفهمه اگر برای بعدیا خیلی کارای بیشتری کردن چه حسی داره که همون موقع کوتاه نیاد و بگه باید فلان کارو برام بکنید 

من اینو پای حسادت نمیذارم 

بنظرم حست طبیعیه 

ولی اینکه بگی تنوع میوه هاش بیشتر بود و ...دیگه یه کم جالب نیست چون خب نمیشه که مدلی که مثلا پنج سال پیش بوده الانم درست عین اون میوه بخرن یا تزیین کنن بالاخره این ها با مرور زمان مدش تغییر میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از فرق گذاشتن متنفرم اما همه جا همینطوریه چون طرف مقابلشون متوقعه اینام مجبورن بیشتر هزینه کنن ماها ساکت بودیم کوتاهی کردن.اما قطعا بیانش جز برداشت حسادت چیزی در بر نداره

ببین از همین پاراگراف اول: اشتباه شما بوده و اونا خب به شما چه که اونا اصلا ۱۰ تا پسر دارن! شما که ...

عزیزم من که حبر نداشتم قراره طلا نیارن 

پدرمم به هیچ وجه نمیذاشت من چیزز بگم میگفت دعوا سره مادیات از شان و شخصیت تو و تربیتت کم میکنه خودم برات میخرم 

من چیزی نگفتم

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

حق داری ناراحت شی..ولی مطرح کردنش فقط به خودت ضرر میزنه چون دیگه کاریش نمیشه کرد.باهاشون سرسنگین باش اگه خودشون چیزی گفتن کنایه بزن..

میشه واسه اینکه عروسیم به خوشی بگذره یه صلوات بفرستین🌹

همهی این فرق گزاشتنا بهونه ی ایهست که دوره فرق کرده حالا مثلا من با جاریم شیش سال فرق داریم جشن عقد با اینکه بیشتر مربوط به خانده ما بود نزاشتند بگیریم ولی واسه بعدی گرفتند من به پدرشوهرم گفتم آه من یه جایی مبگیردت البته به خنده 

منم برا جاریم کم گذاشته بودن برا منم هیچ گوهی نخوردن ولی جاریم میگه باتو خیلی خوب رفتارمیکنن.زمان من وحشی بودن.خخخخخ. قدیمیه 14سال پیش ازدواج کرده.هی میگه خوشبحالت باتو چقد خوبن.درصورتیکه هنوزم بنظرم خوب نیستن این منم که خوبم.بعععععله

اینو بگم که اگر من بودم با تمام وجودم سعی میکردم حسرتی که به دل من گذاشتن به دل اون دختر نمونه

حتی خودم تو تزئینش کمک میکردم...خودم خانواده شوهرمو به طلای سنگیمنتر خریدن ترغیب میکردم

اینجوری هم اونا خجالت میکشیدن چرا واسه من نکردن

هم رابطمو با جاریم خوب میکردم 

هم شوهرمو عاشق خودم میکردم

باعث میشد شخصیتم اضافه بشه

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
ولی نحوه حرف زدن شوهرت باهات خیلی بد بود 

منم قاطی کردم😑

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن