2777
2789
عنوان

از زندگیم خسته ام

118 بازدید | 12 پست

هیچ دلخوشی ندارم شد ۲۷ سالم خانواده خوبی ندارم پدر بداخلاق و سختگیر و اجازه هیچی ندارم.

شغلم دارم ولی حقوقم کمه همش ۱٠_۱۲ تومنه هیچی نمیشه نمیشه باهاش مستقل شد.

خونمون خیلی شلوغه همش حرف حرف حرف از صبح ساعت ۶ تا خود شب تا ساعت ۱۱

اصلا امکان پیشرفت درس خوندن کارکردن ندارم

بخدا همون خانواده ی شلوغ ک صدای صحبت توش باشه همین الان ارزوی منه. همون شغل ارزوی خیلیاس.وقتی ب چیزای ک داری فکر کنی و هی رو نداشته هات متمرکز نشی حالت بد نمیشه. قدر زندگیتو بدون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا همون خانواده ی شلوغ ک صدای صحبت توش باشه همین الان ارزوی منه. همون شغل ارزوی خیلیاس.وقتی ب چیزا ...

خیلی از حرفاشون دعوا و توهینه

ن بابا خانواده ای که بلا جونت باشن به چه درد مبخوره دانشگاه با جنگ و دعوا رفتم

بخدا همون خانواده ی شلوغ ک صدای صحبت توش باشه همین الان ارزوی منه. همون شغل ارزوی خیلیاس.وقتی ب چیزا ...

شغل نبود تا الان از گرسنگی کلا مرده بودم پدر من ازم متنفره بی خود و بی جهت

هیییی برای ازدواج فقط باید شانس داسته باشی عین دوستم خرشانس من خیلی هارو دیدم با ادم پولدار ازدواج کردن ولی پسره بعد چندماه خیانت کرد ولی یکی ازدوست هام انگار خدا حوری شو ازبهشت براش فرستاده پولدار سالم دردنیا از هر ۱۰۰ تا دختر شاید ۳ نفر اینجوری بخت اقبال نصیبشون بشه

هیییی برای ازدواج فقط باید شانس داسته باشی عین دوستم خرشانس من خیلی هارو دیدم با ادم پولدار ازدواج ک ...

شانس نه باید ازاد باشی عمل بینی کنی آررایش کنی عکس از خودت بزاری تو شبکه اجتماعیی بری ببینی شون سر دیت بری

شاغلم باشی روی هوا میبرنت

من بدبخت اجازه هیچ کدوم رو ندارم

انگار قرن 16 هست

شانس نه باید ازاد باشی عمل بینی کنی آررایش کنی عکس از خودت بزاری تو شبکه اجتماعیی بری ببینی شون سر د ...

نه اصلا دوست من اصلا ایت جوری نبود خاله عمه عمو داییش هنه بهش کیس ازدواج معرفی میکردن تا بلاخره اونی که نیخولست پیدا کرد