دوستان من این ماه با تاخیر پریود دکتر برام پرژسترون زد ک ای کاش نمیزد بافاصله بعد از زدنش پریود شدم دو روز اول لکه بینی داشتم دوروز بعدش خونریزی و تا ب الان ک روز هشتم میشه خونریزی خیلی کمممم در حد چند قطره در روز ولی قطع نمیشه کلافم کرده آخه پریودایه قبلیم تا روز هفت دیگه تموم بود و اینکه دکتر بهم گفته بود روز پنجم ب بعد مارلین مصرف کن مصرفم میکنم ولی اصلاااا قطع نمیشه دیشب دوبارع رفتم دکتر بهم دوفامد و مفنامیک داده مفنامیک و انداختم ولی میگم دوفامد با مارلین تداخل نداره؟ دوفامد خودش لکه بینی نداره؟ پروژسترون کوفتی کی اثرش میره؟ توروخدا هرکی چیزی میدونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁 تو نی نی سایت سلیطه بازی مهم نیست چون عین این بچه مدرسه ایا میری نی نی یار و تگ میکنی ، حضوری این کارارو میکردی بهت نشون میدادم سلیطه واقعی کیه😉 اگه چرت و پرت گفتی ولی من چیزی نگفتم علتش اینه مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂🔥
الان همه دخترا حتی بچه ام باشن پریود میشن چرا نباید اگاهی لازم راجب پریودی نداشته باشن که عنوان نوشت ...
چون بچها تجربه ندارن ک الان دیگه سایت قدیم نیس همشوووون بچه های سن پایین و مردااا جمع شدن دقت کنی تاپیکا همش چرتو پرت دیگه ب حل مسائل زنونه و بارداری توجه نمیشه و اکثرا تاپیکا با این موضوع بی پست بی نتیجه میمونه
اگه سونو نکرده احتمال کیست هست که اون باعث شده لکبینی بیوفتی
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
همون کیست باعث شده این کیست داره دفع میشه با دارو یه وقت به خونریزی شدید و لخته افتادی نترس بعدش دفع ...
دوفامد چی؟ ب نظرت از فردا بخورم ؟ دکتر دیشبیه گف هم مارلین هم دوفامد ولی تو اینجا میگن ک دوفامد لکه بینی میاره🤦 بخدا دکتراام دیگه حالیشون نی چندوقت پیش پسرم سرماخورده بود دکترش شربت اسهال داده بود درحالیکه پسرم اصن اسهال نداش:/
دوفامد چی؟ ب نظرت از فردا بخورم ؟ دکتر دیشبیه گف هم مارلین هم دوفامد ولی تو اینجا میگن ک دوفامد لکه ...
دقیق درباره داروهات نمیدونم عزیزم
فقط میدونم داری کیست دفع میکنی
روندش همینه لکبینی خونریزی لخته لکبینی