دوستان من این ماه با تاخیر پریود دکتر برام پرژسترون زد ک ای کاش نمیزد بافاصله بعد از زدنش پریود شدم دو روز اول لکه بینی داشتم دوروز بعدش خونریزی و تا ب الان ک روز هشتم میشه خونریزی خیلی کمممم در حد چند قطره در روز ولی قطع نمیشه کلافم کرده آخه پریودایه قبلیم تا روز هفت دیگه تموم بود و اینکه دکتر بهم گفته بود روز پنجم ب بعد مارلین مصرف کن مصرفم میکنم ولی اصلاااا قطع نمیشه دیشب دوبارع رفتم دکتر بهم دوفامد و مفنامیک داده مفنامیک و انداختم ولی میگم دوفامد با مارلین تداخل نداره؟ دوفامد خودش لکه بینی نداره؟ پروژسترون کوفتی کی اثرش میره؟ توروخدا هرکی چیزی میدونه
چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁 تو نی نی سایت سلیطه بازی مهم نیست چون عین این بچه مدرسه ایا میری نی نی یار و تگ میکنی ، حضوری این کارارو میکردی بهت نشون میدادم سلیطه واقعی کیه😉 اگه چرت و پرت گفتی ولی من چیزی نگفتم علتش اینه مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂🔥
الان همه دخترا حتی بچه ام باشن پریود میشن چرا نباید اگاهی لازم راجب پریودی نداشته باشن که عنوان نوشت ...
چون بچها تجربه ندارن ک الان دیگه سایت قدیم نیس همشوووون بچه های سن پایین و مردااا جمع شدن دقت کنی تاپیکا همش چرتو پرت دیگه ب حل مسائل زنونه و بارداری توجه نمیشه و اکثرا تاپیکا با این موضوع بی پست بی نتیجه میمونه
اگه سونو نکرده احتمال کیست هست که اون باعث شده لکبینی بیوفتی
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
همون کیست باعث شده این کیست داره دفع میشه با دارو یه وقت به خونریزی شدید و لخته افتادی نترس بعدش دفع ...
دوفامد چی؟ ب نظرت از فردا بخورم ؟ دکتر دیشبیه گف هم مارلین هم دوفامد ولی تو اینجا میگن ک دوفامد لکه بینی میاره🤦 بخدا دکتراام دیگه حالیشون نی چندوقت پیش پسرم سرماخورده بود دکترش شربت اسهال داده بود درحالیکه پسرم اصن اسهال نداش:/
دوفامد چی؟ ب نظرت از فردا بخورم ؟ دکتر دیشبیه گف هم مارلین هم دوفامد ولی تو اینجا میگن ک دوفامد لکه ...
دقیق درباره داروهات نمیدونم عزیزم
فقط میدونم داری کیست دفع میکنی
روندش همینه لکبینی خونریزی لخته لکبینی